2777
2789
عنوان

شده احساس کنید

104 بازدید | 9 پست

خدا مراحل زندگی رو خوب براتون نچیده باشه

یعنی نه اینکه از شما بدش بیاد ولی کلا دوس نداشته کارتون رو راه بندازه

من همچین حسی داشتم همیشه همه چی طوری چیده شده بود که انگار خدابرام نخواسته بود.هی نمیشد هی یکسری چیزا دست به دست هم میدادن تا من نتونم حقمو بگیرم.بعضی ادما که من اصلا نمیشناسمشون ولی ازم متنفرن.همه دوس ندارن ونداشتن برم بالا حتی مادرم

حتی مادرمم برام دام پهن میکرده

الان میترسم از این همه بدبیاری وعاقبتم که چی بشه!

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

شدع اما صول دادم دیگ ناتوانی خودمو نندازم گردن خدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

این فکرا رو نکن همه مراحل زندگی ما برنامه ریزی شدس

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدع اما صول دادم دیگ ناتوانی خودمو نندازم گردن خدا

من تا جایی که بلد بودم انجام دادم دیگه اگه انجام ندادم بلد نبودم

این فکرا رو نکن همه مراحل زندگی ما برنامه ریزی شدس

خب میدونم ولی انگار همین برنامه ریزیه بد بوده برا من.

هرگز و هرگز خدا بد بنده ش رو نمیخواد ، نگاه کن ببین کجای کارت میلنگه رفیق 

با خدا دوست باش و هر روز بابت تمام داراییهات شاکر باش و لذت ببر ، اونوقته که میبینی پله های زندگیت دارن جور میشن و میری بالا 

خدایی که با این همه عشق و احساس ما رو خلق کرده و برای هر کدوم ما شخصیت و روح و چهره ی متفاوت خلق کرده ، مطمئن باش امکان نداره برامون نخواد 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
هرگز و هرگز خدا بد بنده ش رو نمیخواد ، نگاه کن ببین کجای کارت میلنگه رفیق  با خدا دوست باش و ه ...

بخدا من بیشتر ازاین تو زندگی عقلم کار نمیکرده اگرنه کهازش استفاده میکردم.

ولی اخه چراباید ادمایی که من حتی نمیشناسمشون وقتی تو مهمونی یا جایی میبینم اینقد از من متنفرن وبه خون من تشنه ن.من با کسی کاری نداشتم من خیلی زور بزنم خودمو اذیت میکنم نه دیگرانو.چرا اینهمه کینه تنفر اطراف منه ساده بود؟

بخدا من بیشتر ازاین تو زندگی عقلم کار نمیکرده اگرنه کهازش استفاده میکردم. ولی اخه چراباید ادمایی که ...

هیچ اهمیتی نده به این افراد و در موردش اصلا فکر نکن چون لا فکر کردن این نیرو قویتر شده و احساسات منفی اطرافت بیشتر خواهد شد ، روی خوبیها و چیزهای مثبت کلیک کن و تمرکز 

کلا دور نظرات و افکار منفی و ادمهای منفی خط بکش و برات مهم نباشه کی چه فکری میکنه و ...

واقعا چه اهمیتی داره مثلا فلانی بدِ من رو میخواد یا سعادتم رو ؟

مهم اینه من برای خودم اونطور که بنظرم درسته پیش برم و راضی باشم ، همین 

زندگی رو سخت نگیر عزیزم

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
هیچ اهمیتی نده به این افراد و در موردش اصلا فکر نکن چون لا فکر کردن این نیرو قویتر شده و احساسات منف ...

میدونی من میدونم که اونا مهم نیستن

منتهی واقعیت اینه مثلا به خاطر حس منفی که من دارن وتعدادشون کم نیست یکیشون که بد منو میگه الباقی هم تاییدمیکن واین برا من بد میشه من دچار دردسر میشم وبرام مانع درست میکنن.یعنی همون دست به دست هم دادنوبد اوردن