2777
2789
عنوان

استراحت مطلق

1113 بازدید | 38 پست

سلام دوستان کیا مثل من استراحت مطلقن؟ باردارستون چطور پیش رفت؟ به نظرتون تختمو شیب بدم خوبه یا همینجوری معمولی باشه؟

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

چندهفته ای دلیل استراحتت چیه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو پاشو استراحت چیییی پاشو کارا خونتو بکن این لوس بازیا چیه هر چی فعالیتت بیشتر باشه بچه سالمتری ب ...

کسی ک دهانه رحمش کوتاهه دست خودش ک نیس ..کی خوشش میاد یه گوشه بخابه همش

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پاشو پاشو استراحت چیییی پاشو کارا خونتو بکن این لوس بازیا چیه هر چی فعالیتت بیشتر باشه بچه سالمتری ب ...

وا😓😓😓😑😑😑😑😑😑😑 میدونی استراحت مطلق یعنی چی!!یعنی دسشویی هم بزور میشه رف بعد پاشه کاراشو بکنخ😑

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
مشکلت چیه عزیزم انشالله به سلامتی کوچولوتو بغل بگیری

ممنون ایشالا. نادسایی دهانه رحم دارم الان هم سرکلاژم هم پساری و تقریبا استراحت مطلق. 

امیدوارم هرکی شرایط بقیه را درک نمیکنه واسه خودش اتفاق بیفته 😊

وای منم هماتوم دارم و جفتم پایینه تو استراحتم پنج روزه دیگه خسته شدم

عزیزم چند هفته ای؟ ۵ روزه استراحتی؟؟؟ من ۴ ماهه و تا آخرشم ادامه داره😑

وا😓😓😓😑😑😑😑😑😑😑 میدونی استراحت مطلق یعنی چی!!یعنی دسشویی هم بزور میشه رف بعد پاشه کاراشو بکنخ ...

دیگه بعضیا شعورشون ب این چیزا نمیرسه