2777
2789
عنوان

اینجوری خواسته هاتون رو از شوهرتون بخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 84 پست
یه چیزیو اینقدر چندش میکنن و زشت جلوه میدن ادم حالش بد میشه شوهرشو صدابزنه حتی میگه نکنه اویزون باشم ...

اره والا انگار باید گردن شوهرت بیافتی بگی اگه خریدی ک هیچ اگه نخریدی گردنتو میزنم وظیفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره والا انگار باید گردن شوهرت بیافتی بگی اگه خریدی ک هیچ اگه نخریدی گردنتو میزنم وظیفته

باور کن همینا اکثرن تو زندگیشون به مشکل برخوردن یا برمیخورن بعضی وقتا درست حرف زدن یا کلمات یکم جابجا کردن گدایی نیست فقط دستور ندادن اسمشه من به شما بگم لطفا برام فلان چیزو توضبح بده خوشحال میشی یا بگم باید فلان چیزو برام توضیح بدی؟چه اشکال داره ادم یکم با کلمات بازی کنه بالا پایینش کنه برای شوهرش برای یه پسر تو خیابون که نیست

👈🤷👉
باور کن همینا اکثرن تو زندگیشون به مشکل برخوردن یا برمیخورن بعضی وقتا درست حرف زدن یا کلمات یکم جابج ...

دقیقا درست گفتی ادم هرچیزیو میتونه با زبون خوش حل کنه البته ببخشیدا جمع نمیبندم مگ ما میتونستیم خونه پدرمون بودیم بگیم وظیفشه حتما بگیره دلمون نمیومد بعضی وقتا ندارن نمیتونن کاری واسمون بکنن البته طرف خسیس باشه بحثش جداست

اصلا مسئله این نیست نمیگیم گردن شوهرو بزنن بگن وظیفته نمیدونم چرا برداشت های عجیب غریب از ی متن دارین 

درسته خانمها باید سیاست داشته باشن ولی قرار نیست بخاطر هرچیزی بی ارزشی زبون بریزن تا خواسته شون فراهم بشه

لا إله إلّا اللّه
باور کن همینا اکثرن تو زندگیشون به مشکل برخوردن یا برمیخورن بعضی وقتا درست حرف زدن یا کلمات یکم جابج ...

اولا راجب زندگی کسی قضاوت نکنید

هیچ مردی از زنی که خودشو برای خواسته هاش کوچیک کنه دوست نداره

درسته زن باید سیاست و زبون داشته باشه با کلمات بازی کنه ولی نباید بخاطر خواسته هاش خودشو کوچیک کنه میتونه با حفظ عزت نفسش خواسته هاشو عملی کنه

لا إله إلّا اللّه
اونوقت یه عده میان خانمهای شاغل میکوبن...ک اره شما حمالید وفلان...و ب خاطر پول گرفتنتون...کسی نیس بگ ...

دوست عزیز یادنمیاد من به شما توهینی کرده باشم 

که حالتون از حرفام بهم بخوره؟

لا إله إلّا اللّه
دوست عزیز یادنمیاد من به شما توهینی کرده باشم  که حالتون از حرفام بهم بخوره؟

ن عزیزم منطورم اینه ک با حالت گدایی بگیم یه کفش دیدم...منظورم نقل قولا بود ن حرف شما

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔