2777
2789
عنوان

به نظرتون چی باعث میشه یه نفر...

174 بازدید | 22 پست

سلام

بچه ها به نظرتون چی باعث میشه یه نفر همش دلش بخواد بخوابه

دیگه خسته شدم😬😪

شوهرم درهمه حال میخوابه

وقتی ناراحته،وقتی حوصله ش سررفته،وقتی یه چیزی میخواد و نمیشه،وقتی بیکاره،وقتی خوشحاله...

حوثله ی هیچ کاری هم نداره فقط رفتن به خونه ی مامانشه که میتونه اونو ازجاش بلند کنه

نه بیرون میاد نه مهمونی

خب منم آدمم دلم پوسید

سردی بده بخوره از گرمیه زیاده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه تنهایی 

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
خب تو الان مثل شوهر منی دوست داری باهات چه رفتاری بشه؟

هیچی من غمامو نمیتونم فراموش کنم کلا همینم...و دوم اینکه محبت از طرف شوهرمو میخام...

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤