2777
2789
من پلی کیستیکم و تو شش ماهگی پسرم پریود شدم دکتر زنانم گفت واسه عوارض پلی کیستیک مثل ریزش مو و جوش هر وقت پریود شدی بعد شش ماهگی بچت میتونی قرص بخوری البته پزشک متخصص پوست و مو هم همینو گفت حالا میخوام بدونم اثری رو شیر داره مثلا کم میکنه یا نه؟ لطفا هر کس تجربه داره بگه
‎‬‎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2ماهگی دخترم مجبور شدم اورژانسی بخورم خییییلی شیر رو کم کرد داشتم سکته میکردم انقدررررر غصه خوردم منم شیرم زیاد بود خداروشکر 5-6 روزه درست شد اگه نمیشد منم خودمو نمیبخشیدم
خدایا شششکر...
من ال دی خوردم با مشورت دکتر که‌کفت شیر کم نمیشه اما شیرم به شدت کم‌شد.خودمو‌نمیبخشم‌ واسه جلوگیری ا ...

بنظرتون الان میتونیم عوض کنیم قرص شیر دهی بخوریم ؟؟؟یا ممکن باردار بشیم ؟؟

منم ببا خوردن قرص ال دی شیرم خیلی خیلی کم شد 

الان بچم یکسالش خیلی در عذابم 😢