2777
2789
عنوان

دوستان وارد به کیک و شیرینی پزی و خامه کشی بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
مرسی عزیزم 

تا وسایلاشو نداشته باشی کیک خوبی نخواهی داشت عزیزم 

آخه بدون وسایلا هربار من درست کردم خراب شده عصاب خورد کنه درست نمیشه

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍

@ماریاقناد  

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وسایلاشو نداشته باشی کیک خوبی نخواهی داشت عزیزم  آخه بدون وسایلا هربار من درست کردم خراب شد ...

من تمام وسایلشو دارم فقط سوالم اینه وقتی کیکم کاملا خامه کشی شدو اماده شد اگه بزارم سر باز تو یخچال خشک نمیشه؟

من تمام وسایلشو دارم فقط سوالم اینه وقتی کیکم کاملا خامه کشی شدو اماده شد اگه بزارم سر باز تو یخچال ...

چون خامه روشه اصلا خشک نمیشه من همیشه همینطوری درست میکنم از روز قبل

من تمام وسایلشو دارم فقط سوالم اینه وقتی کیکم کاملا خامه کشی شدو اماده شد اگه بزارم سر باز تو یخچال ...

تا سه چهار ساعت هیچ چیزیش نمیشه

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️