2777
2789
عنوان

کسی زگیل داشته با سیر خوب شده ؟؟؟؟

19729 بازدید | 100 پست

سلام 

من کف پام  زگیل داره‌ دارو از تهران سفارش دادم تاثیری نداشت رفتم اسید سالیسلیک گرفتم بازم خوب نشد

بخدا هر روز دارم بشون فک میکنم و حرص میخورم 

توی اینترنت سرچ کردم که فریز و لیزر و...... هست اما بعضیا نتیجه نگرفتن و خیلیم دردناکه 

اما برای روش های خونگی  تحقیق کردم. که سیر و شیره انجیر مفیده 

اما متاسفانه من به درخت انجیر دسترسی ندارم 

خواستم سیر رو استفاده کنم 

ایا کسی هست که با سیر نتیجه گرفته ؟ 

لطفا کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم . فیریز کردم سوزوندم . دردش اونقدر نیست که نشه تحمل کرد . هم رو پام بود هم دستم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من داشتم یه دکتر رفتم یه بسته هایی نمیداد چندسال پیش دونه ای23 تومن هر بسته برای سه روز

میباس با خلال دندون بزنم روش یه سری چسبم بود میگفت بزن روش باعث میشد پوست اون قسمت بمیره بعد با سنگ پا میگفت بکش روش تا این پوست کنده شه دوباره از اول

میگفت اگه فریز کنی باز برمیگرده منم سه هفته ای هرکار این دکتر گفت انجام دادم میگفت انقدر باید انجام بدی تا تموم شه و من پشیمون شدم حرفشو گوش نکردم رفتم یه پزشک دیگه برام فریز کرد بعد دوسال برگشت

من بچه بودم زگیل داشتم با دست زخم کردم نمک زدم روش  خوب شد پسر دایی کوچولو.بود اون موقع منم انجام دادم  تا چه حد درسته نمی دونم جواب داد خواهر زادم با لیرز جراحی جواب گرفت

اوکی شکر 

من کف پام رو انگشتم زگیل زد ناخن گیر و برداشتم از ته کندمش دوبار اینکار و کردم کلا رفت خداروشکر دیگه برنگشت😁

مامانم میگفت قدیما رو دستم داشتم داییم سیگار گذاشت روش فشار داد خوب شد😁 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام  میشه عکس بدی ببینم مثل مال منه یا ن مطمعنی زیگیله  مال من میخچه بود ی کاری کردم خوب ...

زگیل برامدگی نداره از توی پوست دقت کنی یه دونه هایی سفید هست که راه میری یکم اذیتت میکنه ولی میخچه اینجور نیس