2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست
اختلاف سنیتون چقده ؟ 

نه سال ..بنظرم همین اختلاف سنی و اینک ا ن تو خان اده ای بندیا اونده ک رابطه پدر مادرش خشک بوده و برعکس مامان بابای من جلو ما همو بغل میکنن میبوسن ..اوایل نامزدیمون حتی دستمو هم نمیگرفت جلو بقیه فک میمرد خیلی زشته این کار

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

باجامعه خرابه الان فوتبال سالمترین سرگرمی برای مردها محسوب میشه.خداتو شکر کن که اهل رفیق بازی و گوشس و دختربازی نیست.

اکثر مردهام فوتبالی ان.هروقت مهمونی خونه پدرشوهرم جمع میشیم بحث فوتبال و تیکه پرونی تیمهای خانواده بهم میشه.هروقت هم بازی باشه مردهامون برنامه میزارن همه میرن خونه یکی.خونه رو براشون خالی میکنیم.چه اشکال داره وقتی میدونیم با کی هستن و چکار میکنن.

قرار نیست کلا محدود شن که.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باجامعه خرابه الان فوتبال سالمترین سرگرمی برای مردها محسوب میشه.خداتو شکر کن که اهل رفیق بازی و گوشس ...

من ک نمیگم فوتبال بده اتفاقا خودمم پرسپولیسیم ولی میگم چرا برای فوتبال وقت پیدا میکنه ولی برای بازار رفتن با من نه ..

خیلی سخته اروم باشم ..چون من سریع اشکم درمیاد و اون خیلی عصبی میشه از گریه کردنم

سعی کن گریه نکنی

اوایل برای گریه های ما عصبی میشن ولی وقتی زیاد اینکارو بکنی براشون عادی میشه.

روی خودت کار کن.اشکالی نداره فوتبال چیز بدی نیست.برای اینچیزا خودت ناراحت نکن.۹۰درصد مردها فوتبالی ان.

هر وقتم.میگم بیا بریم بیرون میگه تفریح میگه زنگ بزنم فلانی ها هم بیان ولی من دوست دارم دونفری باشیم وواین خیلی ناراحتم میکنه ...

من ک نمیگم فوتبال بده اتفاقا خودمم پرسپولیسیم ولی میگم چرا برای فوتبال وقت پیدا میکنه ولی برای بازار ...

همیشه که بازی نیست.زمانایی که بازی نداره برنامه بازار بطار عزیزم.

بالاخره بازی رو نمیشه جابجا کرد ولی برنامه بازار رو میشه.وثتی اون نمیتونه باهات مچ بشه خوب تو امتحان کن باهاش هماهنگ شی عزیزم

هر وقتم.میگم بیا بریم بیرون میگه تفریح میگه زنگ بزنم فلانی ها هم بیان ولی من دوست دارم دونفری باشیم ...

خوب بهش بگو گاهی نیاز دارم دوتایی بریم.شاید علایقت رو نمیدونه باید بگی که بدونه

نمیشه ک تغییرش بدی بنظرم باید بسازی بعضیا اینجورین دیگ نیمه پر لیوانو ببین چه ویژگی مثبتی میبینی تو ...

مثبت ک زیاد داره ولی خب خسته کنندس ما وقتی نامزد فودم تا سال اول حتی یه پارک هم نرفته بودیم چون وهرم سخت کار میکرد والبته مادرش هم مریض بود و اصلا روحیه نداشت ..حالا ا ن سختیا رفته و من توقع دارم همه چی خوب باشه 

دختر عموی من وضع مالیشون از ما بهتر نیست ولی دارن میرن ماه عسل خارج کشور بعد من واسه بازتر رفتن باید گریه کنم

خوب بهش بگو گاهی نیاز دارم دوتایی بریم.شاید علایقت رو نمیدونه باید بگی که بدونه

نه بهش گفتم هزار بار هم گفتم ولی میگه دوتایی ک کیف نمیده ..ما خیلی طرز تفکرمون باهم فرق داره ..من 22سالمه اونم 31

پری روز با هم اشتی کردیم ولی امروز حتی یه پیام هم نداد منم بهش پیام دادم ده بار انلاین شدی ولی یه حالی از من نپرسیدی بعد بلاکش کردم ولی چون شما گفتین بد نباشم ازاد کردم و اونم قول داد ک بریم خونمون بهت  میشه همه چی

نه بهش گفتم هزار بار هم گفتم ولی میگه دوتایی ک کیف نمیده ..ما خیلی طرز تفکرمون باهم فرق داره ..من 22 ...

نمیدونم چی بگم

انشالله که به ارامش برسی

ولی سن یه چیز نسبیه.هرکس یه جور بزرگ شده.با سک فرهنگ.اون احساس بزرگی میکنه ولی همسر من که۲۹سالشه مثل بچه هاس🙄🙄🙄

نمیدونم چی بگم انشالله که به ارامش برسی ولی سن یه چیز نسبیه.هرکس یه جور بزرگ شده.با سک فرهنگ.اون ا ...

مرسی عزیزم 

برای تو هم بهترینا رو ارزو میکنم