2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

357 بازدید | 37 پست

سلام خانوما ..من دوساله نامزدم و درحال حاضر دو سه روزه با نامزدم قهرم ..اون اکثرا بحرفام گوش میده ولی تو کارا اصلا بهم کمک نمیکنه بهم انگیزه نمیده و همش سرش تو اخبار پرسپولیسه و یا با دوستاش تلفنی یا چت راجب پرسپولیس حرف میزنه..بهش میگم بیا بریم خرید میگه با مامانت برو کار دارم یا حوصله ندارم ولی برای این فوتبال لعنتی از کارش هم میزنه  ..واقعا خیلی دلم گرفته و اعتراض هم ک میکنم عذر میخواد و قول میده ک خوب توجه کنه بهم ولی بازم همون اش و همون کاسس

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

عشق ب پرسپولیس مقدسه❤😁

گذشته از شوخی بهش گیر نده هرچقد بیشتر حساس بشی اون بیشتر طرف فوتبال میره بعدم فوتبال چیز بدی نیس حساس نشو. اکثرا مردا اینجوریین چیزایی ک از نظر خانوما مهمه ب چشم اونا بی اهمیته و برعکس. دلیلش روحیات متفاوت زن و مرد هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق ب پرسپولیس مقدسه❤😁 گذشته از شوخی بهش گیر نده هرچقد بیشتر حساس بشی اون بیشتر طرف فوتبال میره بع ...

خب منم دوس دارم با شوهرم وقت بگذرونم چیکار کتم ک بمنم سخت نگذره

با این رفتارات از خودت زدش میکنی ..اون تقریبا هنوز تو دوران مجردیه ،یزار کمی آزاردتر باشه ، از ازدواج پشیمونش نکن.  اینا تجربس ک میگم ، یه وقتایی خودت برو بعد با آرامش وکمی ناراحتی بهش بگو امروز خیلی خوب بود عزیزم ولی اگه تو بودی بهتر میشد و...   ب قهرم عادتش نده.  با ابن رفتارا ن تنها تغییر نمیکنه بدترم میشه.  فقططططط سیاست ، با آرامش و اعتماد بنفس تمام کارایی ک اون نمیخواد باشه انجام بده. بعد سرفرصت گلگیشو بکن ازش

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
با این رفتارات از خودت زدش میکنی ..اون تقریبا هنوز تو دوران مجردیه ،یزار کمی آزاردتر باشه ، از ازدوا ...

حرفات درسته واقعا ولی من خیلی ناراحتم الان بلاکش کردم

با این رفتارات از خودت زدش میکنی ..اون تقریبا هنوز تو دوران مجردیه ،یزار کمی آزاردتر باشه ، از ازدوا ...

وقتی گله میکنم میگه چشم حق با تویه ولی بازم دلمو با  این کاراش میشکنه

وقتی گله میکنم میگه چشم حق با تویه ولی بازم دلمو با  این کاراش میشکنه

یه مدت اصلا نه گله کن نه ازش درخواستی کن ،تحمل کن تا اون بیاد سراغ تو. خودت عادتش بده کم کم

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
حرفات درسته واقعا ولی من خیلی ناراحتم الان بلاکش کردم

وااااااااا.  بلاک نکن. این رفتارا اصلا جواب نمیده بخدا.  فقط واسه رفتارای غلطش پوست کلفتش میکنی ، تا ندیده درش بیار از بلاک.  واقعا ما زنا چقد ضعیفیم.  نقطه ضعفتو دستش نده.  از خودت یه زن قدرتمند بساز

بابا فوتبال که چیز بدی نیست

سرش به جای فوتبال به گوشی و اینستا و دختر گرم بود خوب بود؟

بهش گیر نده خداروشکر کن تفریحات سالم داره 😄😄😄

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

خانما یه چیز بگم و برم...

من شب دومیه که این کار رو دارم انجام میدم.یه لحظه به دلم افتاد اینجا هم بگم.شاید یه نفر انجام داد و به خواستش رسید😍

یه دفتر بردارین و هرروز شروع کنید به شکرگزاری .یعنی پیشاپیش شکرگزاری کنید و بنویسید .مثلا میخواید صاحب خونه بشید بنویسید:خدایا شکرت که ما صاحب خونه شدیم 🙏💓💓💓یا هرچیز دیگه ای که دلتون میخواد بهش برسید...من از افراد زیادی شنیدم که این کار واسشون جواب داده....مداومت هم داشته باشید،هرروز با عشق بنویسید✍️💓

و یکی دیگه هم اینکه موقعی ک افکار منفی میاد سراغتون به خودتون بگید بسسسسسه نمیخوام بهت فکر کنم و سریع یه فکر خوب،یه چیزی که میخواین بهش برسید و دوستش دارین رو جایگزین کنید...

امیدوارم بهترینها در انتظارتون باشه 💟💐💟💐

نمیشه ک تغییرش بدی بنظرم باید بسازی بعضیا اینجورین دیگ

نیمه پر لیوانو ببین چه ویژگی مثبتی میبینی توش

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا