2777
2789
عنوان

کدوم حرف خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم شیر خشکیه و هر دفعه که برم خونه مادرشوهرم ازم سوال میکنن بچه شیر خودتو نمیخوره😑

بعد امشب مادرشوهرم دوباره گفت ...پدرشوهرم برگشت گفت مگه بچه خودشونه بهش شیر بدن😑😑😑یعنی اینکه مادر نیستی😑😑

منم وقتی داشت این حرفو میزد رومو کردم سمت شوهرم گفتم راستی فلانی فردا شب میریم فلان جا یا نه😁

رسما نابود شد😂

اینوبخون .انقد ناراحتم سال اول عروسشون شدم بجایی که اونا برام هفت سین بیارن که نیاوردن منه بدبخت وسیله خریدم براشون هفت سین درست کردم بردم براشون یه تور اکلیلی خوشکل برا زیرش گرفته بودم امسال دیدم تور انداخته تو حیاط روش عدس خشک کردن  

این طبیعیه دیگه...وقتی شوهرش داشت برای پسرش خونه میخرید دوست داشت به نام پسرش باشه اگر همسرت به نام ...

همسرم تک فرزنده و ایشون میگفت اصلا بنام هیچکدوم نباشه فقط بنام خودش یا پدرشوهرم باشه. کلا دوست داره همیشه تحت منت و سلطشون باشیم ولی پدرشوهرم گفت اگه قراره با یه خونه پسرمون ول کنه بذار همین اول ول کنه. 

لبریزم از سکوت بسیار

خیلی حرفا گفتن

ولی یادمه یبار ک رفتم خونشون با جاریم گرم گرفته بودن اما منو اصلانگاه نمیکردن حتی اگ حرفی میزدم جواب نمیدادم..البته رفتارا بدشون در نبود شوهرمه...شوهرم که هست جرات نمیکنن چیزی بگن ب شدت هم از نزدیک بودن منو شوهرم حسودیشون میشه

من زورم به شوهرم نمیرسه و اینکه هفته ای دوبار مارو میبره خونه مامانش. سر سفرشون بودیم که به شوهرم گفت یه وقت به داداشت نگی اومدید اینجا بعدمیگه همش اینجا پلاسید😔😔😔اینو کجای دلم بزارم. و همچنان هفته ای دوبار ما میریم خونشون متاسفانه

اینکه خواهر شوهرم سر یه جریان بهم گفت به داداشم میگم ک طلاقت بده در حالیکه من اصن تقصیری نداشتم تو اون جریان بعد ها فهمید حلالین طلبید ولی از اونموقع متنفرم 

حسود دوست داره ما باهم زندگی نکنیم 🥺

وای من فکر میکردم دیگ بدتر از خانواده شوهر من وجود نداره . چوب خدا صدا نداره مطمین باش یه روز تقاص ...

جاریم خیلی همه قبولش دارن کسیم به دروغش پی نمیبره پوستش کلفت شده

طبقه بالامونه دو روز بعد عروسیمون رفته بود گفته بود اینا یعنی ما..دعواشون شده 

پدرشوهرم اومد تا درو باز کردم دستمو پیچوند مفصل دستم پاره شد 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...