2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 100 پست
خیلی مغروره ولی منم دیروز یه لحظه اختیاراز دیت دادم انقد موهامو کشیدم داد زدم و با سر و وضع خونی

چرا خودتو زدی اونو میزدی مردک روانی

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووواااایییی خیلی زوره واقعا به خاطرجاری کتک خوردن😢😢😢😢😢

خییییییییییلیییییییی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
عاشقشی حتما قبلا خیلی خوبی درحقت کرده والی آدم الکی عاشق نیست

اره تا دوست بودیم همه چی عالی 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
امشب چرا شوهرا دیوونه شدن شوهرمنم باهام دعوا کرد بی چشم و رو خدا جوابشو بده 

فردا یادت میره

البته اگه شوهرت در کل خوبه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
منم مثل تو بااین تفاوت دیگه پاشدم یه عالمه قرص خوردم تا خودکشی کنم وقتی که دید دستشو به زور میکرد تو ...

من خودمو زدم و موهامو کشیدم داد که تو و خونوادت منو روانی کردین افتاد به پام

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
خیلی سخته دماغ ام به شدت درد میکنه

عزیز دلم😔

خدایی ظلمه آدم بخاطر جاری کتک بخوره. یعنی این شوهرا زن برادرشون مهمتر از زن خودشون؟

منم بعضی موقع همچین فکر میکنم