2777
2789
عنوان

بیاین ی لحضه تروخدا

169 بازدید | 29 پست

بچه ها سلام من ۲۰سالمه ویک سالونیمه ازدواج کردم عاشق شوهرمم بودم ولی الان اصن شادنیستم دلم خوش نیست توزندگیم مشکلات دارم با شوهرم بامادرش ولی شوهرمم آدم بدی نیست دوسم داره ولی خب بدیای خودشم داره بعضی وقتا پشت مادرشه حرف حرف خودشه ازبچگیم بچه طلاق بودم خیلی سختی کشیدم الان شوهرم بهم میگه توچرادلت خوش نیست وهیچ وقت شادنیستی گردن نگرفتم ولی راست گفت بنظرتون چمه چرامن اینحوریم چرا هیییییچ‌وقت احساس شادی نمیکنم وکسلم منزویم وگوشه گیر میشه بیاید راهنماییم کنید باگریه دارم مینویسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت اهدافی داشته باش تو زندگی که وقتی به اونا برسی احساس رضایت خاطر از خودت داشته باشی.

البته الان تو کرونا که همش خونه ایم همه افسرده شدن تا حدودی. بعد هم هر انسانی خصلتهای خوب و بد داره سعی کن خوبیهای شوهرت رو بیشتر  ببینی بعد اول ازدواج همه مشکل دارن کم کم قلق همدیگه دستتون میاد و اوضاع بهتر میشه. با مادرشوهرت هم با احترام رفتار کن. 

منم همسن تو ام نامزدم همین حرفو زد بهم

شما مشکلتون چیه چرا اینحوریم ما بخدا من خسته شدم احساس پیری وافسردگی میکنم حس بچگونه ندارم شوهرم میگه ن ذوق داری ن شوق داری ن بازی می‌کنی نمی‌دونم چکارکنم

برای خودت اهدافی داشته باش تو زندگی که وقتی به اونا برسی احساس رضایت خاطر از خودت داشته باشی. البته ...

چکارکنم یعنی شوهرم میگه ن ی بار باادم بازی می‌کنی ن میگی ن میخندی..میلم ب رابطه خیییییلی کمه یعنی ب جد میتونم بگم اصن نیست کلافه شدم بخدا

دقیقاااا همینه شوهرم میگه ازبس منفی گرایی من همش بهمین چیزا فک میکنم زندگیمو خراب کردم

عزیزم من از تو بدترم به خاطر اون زود دردت فهمیدم ولی کلا با این چیزا و فکرا بدتر داری روحیه منفی برای خودت و اتفاق های بد جذب میکنی 

همش به چیزای خوب فکر کن و طرف اصلا ادم حساب نکن 

بیخیال مگه چقدر ادم عمر میکنه 

سعی کن کلاس چیزی قران یا کاری که بهت روحیه نیده انجام بدی از این فکرا بیرون بیا

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....