2777
2789
عنوان

بیاین ی لحضه تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست
دقیقاااا همینه شوهرم میگه ازبس منفی گرایی من همش بهمین چیزا فک میکنم زندگیمو خراب کردم

دو روز دیگه شوهرت نمیگه عه من این کار کردم عه مادرم اینکار کرد باعث روحیه بد زنم شد همش میگه تو مقصری و از اول ذاتت بد و منفی بوده 

کلا فکر کردن به این موارد فقط ارامشت میگیره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
وقتی فکرای منفی سراغت میاد خودتو مشغول کاری کن آهنگ گوش بده کم کم برات بی اهمیت میشه 

یعنی چون اول زندگیمونه اینحوریم خب اول زندگی آدم بایدشادباشه ولی من نیستم چکارکنم یعنی چن تا راهکاربدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز دیگه شوهرت نمیگه عه من این کار کردم عه مادرم اینکار کرد باعث روحیه بد زنم شد همش میگه تو مقصر ...

یعنی ب رفتاراش اهمیت نمیدم توچکارکردی ک بیخیال شدی من کوچکترین چیز ب همم میریزه

چکارکنم یعنی شوهرم میگه ن ی بار باادم بازی می‌کنی ن میگی ن میخندی..میلم ب رابطه خیییییلی کمه یعنی ب ...

چرا میل به رابطه نداری؟ ارضا نمیشی؟ درد داری؟ 

اگه مشکلی داری با همسرت مطرح کن که هر دو لذت ببرین.

یعنی ب رفتاراش اهمیت نمیدم توچکارکردی ک بیخیال شدی من کوچکترین چیز ب همم میریزه

منم کوچیک تر چیز بهم میریزه و کلا روحیه خیلی خیلی حساس و زود رنجی دارم فقط سعی میکنم تو این شرایط ها که بره طرف مامانش رو بگیره خودم قرار ندم و زیاد بدشون رو نگم و با خودشون سر سنگین بشم 

هم اینکه یه دونه دختر یه ساله دارم و الانم باردارم کلا درگیر زندگی شدم برام اهمیتی نداره حرفی پیش میاد خودم با بچه م سرگرم میکنم 

هم اینکه رو تربیت بچه خیلی حساسیم میگیم که باید به هم احترام بزاریم و به حرف هم گوش کنیم بعد حرف بقیه رو نیاریم تو زندگی مون 

یه مدتم خیلی قران میخوندم اصلا یه حس خیلی خوب بهم میداد فوق العاده تا جایی که واقعا تاثیرش رو تو زندگیم دیدم و حتی خانواده همسرم یکم دست از سرمون برداشته بودن و کلا کسایی که هر روز خونه ما بودن حضورشون کم رنگ شده بود 

....

بیشتر سعی کن با خدا معامله کنی اگه ادم مذهبی هستی حتما نتیجه ش رو میبینی

یعنی چون اول زندگیمونه اینحوریم خب اول زندگی آدم بایدشادباشه ولی من نیستم چکارکنم یعنی چن تا راهکارب ...

حقیقتش تا به بد و خوب هم عادت کنیم طول می‌کشه نباید روحیه تو از دست بدی من بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چجوری اول زندگی تحمل کردم چون خیلی سخت گذشت

من فقط با مشغول کردن خودم به کار و مطالعه وقت واسه فکر منفی نذاشتم مرد تا بدونه چجوری رفتار کنه ۴-۵سال طول می‌کشه تو این مدت مثل بچه می مونن

منم کوچیک تر چیز بهم میریزه و کلا روحیه خیلی خیلی حساس و زود رنجی دارم فقط سعی میکنم تو این شرایط ها ...

اهل نمازخوندن نیستم ولی خیلی آدم بااعتقادیم خیلی باخداحرف میزنم هوامو داره خدا اینو قشنگ حس میکنم 

اهل نمازخوندن نیستم ولی خیلی آدم بااعتقادیم خیلی باخداحرف میزنم هوامو داره خدا اینو قشنگ حس میکنم&nb ...

ایشالله مشکلاتت حل بشه

حقیقتش تا به بد و خوب هم عادت کنیم طول می‌کشه نباید روحیه تو از دست بدی من بعضی وقتا با خودم فکر میک ...

میخام ازفردا روخودم کارکنم  کارای بچگونه کنم وشادباشم راهکار بدید

اینم بگم شاید تو زندگی خیلیا به درد بخوره 

منو شوهرم سر حرفای خانواده هامون خیلی دعوا میکردیم یه روز توافق کردیم اگه مادرش چیزی گفت من دعوا نکنم اونم اگر ازخانواده من کسی حرفی زد اهمیت نده 

بعد اون روز ما دیگه سر حرف این و اون دعوا نداریم

شما یه کم بچه سالی ۲۰سال سن خیلی کمیه مطمئن باش اگه هر ۱۰سال یه بار به گذشته نگاه کنی میبینی چقدر طرز فکرت عوض شده وپخته شدی

به نظرم لازم نیست کاری کنی به مرور زمان رابطه ت با شوهرت پخته میشه دیگه هم دعوا نمیکنی