2777
2789
عنوان

وزن جنین

91 بازدید | 18 پست

شما توهفته ۳۶بارداری وزن بچتون چقد بود؟چندهفته زایمان کردین ؟و چند بود

من هفته ۳۶وزنش ۲۶۰۰بود 

الان۳۷هفتم به ۳کیلو رسیده ب نظرتون؟

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤

نرفتم اونموقع سونو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۷ هفته ۳۹۵۰ بود ۳۷ هفته و دو روز ۴۲۵۰ دنیا اومد

طبیعی ب دنیا اومد؟؟

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
۳۶هفته ۲۹۰۰بود .۳۹هفته ۳۳۰۰.۳۹هفته و۳روز زایمان کردم ۳۵۰۰شده بود 

اوهوم چقد خوب پس

شما چند تا سونو رفتی بعد انومالی؟

انومالی کدومه نمدونم؟

یکی توهفته۳۲رفتم وزنش ۱۸۱۰بود بخاطرهمین سونو مجدد نوشتن ۳۶هفته برم ک ببینن چجور شده 

ک ۲۶۰۰بود

اوهوم چقد خوب پس

عزیزم بستنی وکباب ودلستر ...لیدی میل بخور .حسابی وزن میگیره البته سالم باشه بعدش به دنیا بیاد تپلی میشه نترس من خودم الان استرس وزن بچه رو دارم تو انومالی ۱۸۷گرم بود که برای اکثریت بالای ۲۰۰گرم بوده 

عزیزم بستنی وکباب ودلستر ...لیدی میل بخور .حسابی وزن میگیره البته سالم باشه بعدش به دنیا بیاد تپلی م ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت🙏🙏🙏