2777
2789

اول خودم

غذای فوق.مورد.علاقم:کباب با دوغ ترش  فرق نمیکنه چی باشع ولی باید ماهی دوبار بخورم

بقیع غذا ها که میخورم.. قیمه فسنجون پیتزا فلافل خورشت  ماکارانی ماهی سوپ زرشک پلو

به جز اینا چیزی نمیخورم

غذایی که بدم میادـ

ابگوشت بادمجون قورمه سبزی مرغ شکم پر سالاد ماکارانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه ی اینایی که گفتیو دوست دارم خیلی. غذاهای خاصی که دوست دارم لوبیا پلو...دمپختک...کشک بادمجون...آش رشته و آش دوغ و سوپ  

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

کوبیده و ماهی خوشم میاد آبگوشت بدم میاد

من اینجا راحتم نظر میدم،لایک میکنم، ریپ میکنم برام مرد و زنم فرق نداره، اینجا مجازیه، همو نمی بینیم هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته....... دوری کردن از بعضی آدما مث گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه نبودنشون باعث پیشرفت......... شنیدی؟ میگن با دنیا عوضت نمیکنم؟ زر میزنن! پاش بیفته تورو با یکی که عکس پروفایلش از تو بهتره عوض میکنن

آبگوشت فست فود مخصوصا دنر و همبرگر هرغذایی ک گوشت داشته باشه دوس دارم

از مرغ و بادمجون و باقالی بدم میاد

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

انواع فست فود عاشقشونم هرچی پنیر پیتزا داشته باشه میمیرم براشون

ابگوشت اشکنه و‌کشک بدم میاد

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

قرمه سبزي دوست نداري؟؟؟؟؟؟ 

مگه ميشه؟!!!!

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
کباب قرمه سبزی فسنجون قیمه اینارو دوست دارم از ابگوشت بدم میاد😑

وای مامان من میزاارع مامان بابام خیلیییدوست دارن من موقعی مه ابگوشت داریم پیتزا یا فلافل سفارش میدم تو اتاقم میهورم