2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاان؟

من آبجیم تنبلی تخمدان داره آمپول اچ سی جی و قرص استفاده کرده رفته آزمایش گفتن مشکوک بعد از سه روز باز تکرار کردن مثبت شده میشه بخاطر اثر داروها مثبت کاذب باشه؟

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
شما صد در صد باردار میشین عزیزم همه چیو بسپارین دست خود خود خدا هروقت وقتش بشه یه فرشته هدیه میگیرین ...

منم میگم موقعی که خدا میدونه من نمیدونم توکل بخودش من چهارسال منتظرم ولی از خدا میخوام به کسایی که خیلی منتظرن و صبرشون تموم شده بده و ناامیدشون نکنه بعدش بمن چون فعلا جا واسه انتظار دارم من 

ببین من تو دوروز صبح،بیبی زدم..مثبت شد..ولی آزمایشم منفی شد..یادم نمیاد مارک‌بیبیم چی بود.. حالا بر ...

پریودام منظم نیس

گفتم تا یه هفته دیگ اگ پری نیومد میرم دکتر دیگ آز و سونو و اینا

من آبجیم تنبلی تخمدان داره آمپول اچ سی جی و قرص استفاده کرده رفته آزمایش گفتن مشکوک بعد از سه روز با ...

والله در این مورد اطلاعی ندارم.ولی وقتی مثبته احتمال خیلی زیاد باید مثبت باشه.انشالله که باردارن عزیزم😇

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
من تو ۵هفته ام.به نظرم آز بتا بیخوده.یه دفعه سونو کنیم بهتره

من میرم دکتر ببینم چی میگ

دوس داشتم 8 هفتگی برم سونو ک دیگ قلب حتما مشخص باشه

الان اگه معلوم نباشه فقط ساک باشه دو هفته بعدشم باید برم

ولی یه آزمایش کلی خون کلا الان باید بدیم

والله در این مورد اطلاعی ندارم.ولی وقتی مثبته احتمال خیلی زیاد باید مثبت باشه.انشالله که باردارن عزی ...

خدا کنه دعا کنید تو رو خدا

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
من میرم دکتر ببینم چی میگ دوس داشتم 8 هفتگی برم سونو ک دیگ قلب حتما مشخص باشه الان اگه معلوم نباشه ...

اره اخه من قبلش یه سری ازمایش دادم ولی باز ببینم دکترم چی میگه

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜