یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من آبجیم تنبلی تخمدان داره آمپول اچ سی جی و قرص استفاده کرده رفته آزمایش گفتن مشکوک بعد از سه روز باز تکرار کردن مثبت شده میشه بخاطر اثر داروها مثبت کاذب باشه؟
دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضربالمثل!نمیتوانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
شما صد در صد باردار میشین عزیزم همه چیو بسپارین دست خود خود خدا هروقت وقتش بشه یه فرشته هدیه میگیرین ...
منم میگم موقعی که خدا میدونه من نمیدونم توکل بخودش من چهارسال منتظرم ولی از خدا میخوام به کسایی که خیلی منتظرن و صبرشون تموم شده بده و ناامیدشون نکنه بعدش بمن چون فعلا جا واسه انتظار دارم من
والله در این مورد اطلاعی ندارم.ولی وقتی مثبته احتمال خیلی زیاد باید مثبت باشه.انشالله که باردارن عزی ...
خدا کنه دعا کنید تو رو خدا
دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضربالمثل!نمیتوانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪