2777
2789
یه هفته مونده به پریودیم دعا کنید باردار بشم پنج ماهه اقدامم این ماه بی بی چکم مثبت بشه🥺

الهی امین عزیزم انشالله که میشه😍فقط استرس نداشته باشین😇

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
الهی امین عزیزم انشالله که میشه😍فقط استرس نداشته باشین😇

ممنون عزیزم انشالله این ماه آمپول هاش سی جی زدم سونو هم‌انجام دادم‌ مشکلی نداشتم ۱۲ روز به پری ضخامت اندومتر ۱۱ بود بنظرت خوبه واسه بارداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشالله این ماه آمپول هاش سی جی زدم سونو هم‌انجام دادم‌ مشکلی نداشتم ۱۲ روز به پری ضخامت ...

اینو نمیدونم عزیزم.انشالله که حتما حتما جواب میگیرین😍

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
چرا؟؟؟؟عزیزم یا آز بده یا برو سونو

نمیدونم والا،ولی وزنم این ماه خیلی زیاد شده میگم شاید واسه اونه هورمونهام قاطی شده

تاحالا براتون پیش نیومده؟ 

میگم یعنی هر ۴تا بی بی چک مشکل داره یعنی؟

چرا خداروشکر؟؟؟

فعلا آمادگیش و ندارم ولی شوهرم بدجوری عصبانیه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

من بیبی زدم به نظرم هاله انداخته تقریبا یه هفته س عقب انداختم ترشح هم دارم نسبت به قبل بیشتر ورقیق ببخشید 😬 به نظرتون باردارم؟ 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
من امروز یه هفته ب موعد تستم منفی شد

زود بود آخه بذار یه هفته بعدموعد 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان

منم میخواااااام🥺🥺🥺🥺

اومدم ببینم چقدر مامان داریم💔

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
منم میخواااااام🥺🥺🥺🥺 اومدم ببینم چقدر مامان داریم💔

ایشالله همین ماه تو هم مامان شی از ته دلم بود😘

خداکنه اخه من لتروزول خوردم این ماه

ایشالله هرچی که خدا بخواد همون بشه 

خدا هم کههیچوقت بدنمیخواد

ایشالله همین ماه تو هم مامان شی از ته دلم بود😘

ایشاللهههههههه🥰🥰🥰🥰مرسی عزیزم

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........