2821
2789
عنوان

من و انتظار و بی بی چک و hcg

66 بازدید | 4 پست

سلام به همه من 19 اذر hcgزدم دوتا باهم امروز 27پریوذمه و چند روز عقب انداختم امروزم بی بی زدم منفی بود؟ یعنی باردار نیستم باید صبر کنم هنوز؟ تو نی نی سایت زده hcgکه میزنید با ازمایش خون مشخص میشه باردار بودن یا نبوذن

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
آزمایش نشون میده..حتی اگر یک روزم عقب نیوفته باشه

دکتر گفت اگر ده روز گذشت بیا مطب اگرم شدی پریود روز اول تا سوم پریود بیا، حالا نمیدونم تا چندم صبر کنم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب فعلا که نشدی..ده روز شد برو آز بده و با جوابش برو پیشش

اره میخاستم تا ده روز صبر کنم چون تا حالا سابقه عقب انداختم ندارم گفتم شاید بخاطرhcgکه زدم، اما از زدن اونم 16روز گذشته توکل بخدا ممنون

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792