2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم....☹

623 بازدید | 49 پست

خانمها

چند وقت پیش ها تو گوشی همسرم یه گروه دیدم واسه دوستاش بود همههههه جور عکس و فیلمی توش بود و همه حرفی هم میزدن دوستاش

بهش گفتم گفت من که چیزی نمیفرستم بقیه میفرستن فقط

چند روز پیشها دیدم یه فیلمی که چندان جالب نبود و واسه دوستش  فرستاده بود

امشب دیدم یه گروه دیگه عضوه دوستان سربازیش هستن فکر کنم بازم همه حرفی میزنن و چند فیلم از س..س هم فرستاده بودن

شوهر منم تقریبا همه جور حرفی زده بود تو اون گروه

خیلی حس بدی بهش پیدا کردم

وقتی تو رابطه هیچ حرف تحریک کننده ای نمیزنه حتی خجالت میکشه پیشم اسم .. ببره

ولی پیش دوستاش همه حرفی میزنه

چرااااااااااا😭

منم میبینم اون حرفای س .. سی بهم نمیزنه خب مسلما منم خجالت میکشم از این حرفا بهش بزنم

دوستان چیکار کنم همه حرفاشو به من بزنه و نره تو گروه با دوستاش از این حرفا بزنه؟ یا اگه فیلمی عکسی چیزی هست به خودم نشون بده چرا به دوستااااش؟؟؟

همینارو ب خودش بگو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نگا نکن 

برا ذهنو ارامش خودتم ک شده زیاد تو همع سرک نکش

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

ای بابا خب شما حرفای اونجوری بزن یخ اونم باز میشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

خب اون تو رابطه حرف نمیزنه تو بزن

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌