2777
2789
عنوان

بچه میخواممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست

سنی نداری گلم 

بنظرم طب سنتی و هم امتحان کن

ایشالا بزودی زود مادر بشی

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا حضرت فاطمه رو فراموش نکن موقع دعا اون مادر  مادر 12امام مادر تمام شیعیان اگ صداش کنی ش ...

اونواع اقسام چله ها برداشتم زیارت عاشورا برداشتم اما نمیدونم چرا جوابمو نمیدن خیلی دوست دارم بچه بخدا دیگه تو مرز افسردگی ام

منم تو اقدامم امروز بعد از ۱۴روز پریود شدم خیلی خوشحال بودم فکر میکردم باردارم اما انگار اب یخ ریختن روسرم

همه بهم گیر میدن یکیش مامانمه (البته به هیشکی نگفتم که اقدام کردم)

امروز یحرفی زد که داغونم کرد 

گفت نگفتم نباید فاصله بندازین اونایی که فاصله میندازن بین دو بچه،سخت بچه دار میشن داعون شدم با همه دعوا میکنم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اخه میگن سخته که شرایطش و دادنش شما بعد از چند سال اوردین؟؟؟شرایطش چی بود؟؟؟؟به اطرافیان چی گفتید؟؟؟ ...

شرایط سختی نداره، از لحاظ روحی روانی باید نرمال باشین، وضع مالیتون نسبتا خوب باشه، توی گوگل سرچ کن کامل میاره 

ینی چی به اطرافیان چی گفتیم؟ همه بهمون گفتن دمتون گرم که یک بچه رو نجات دادین

این بچه زندگی ماست با هیچکی عوضش نمی‌کنیم، بنظرم از بچه خود آدم عزیزتره

اونواع اقسام چله ها برداشتم زیارت عاشورا برداشتم اما نمیدونم چرا جوابمو نمیدن خیلی دوست دارم بچه بخد ...

با اطمینان ب اینک جوابتو میدن دعا کن

دعا کن و بدون و مطمئن باش ک جواب میدن 

مخصوصا حضرت فاطمه

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
عزیزم تازه اول راه هستن مشکلی هم ندارن چرا باید از پرورشگاه بگیرن؟ان شاالله خودشون میشن من یه سوال ...

وقتی میتونن یکیو نجات بدن چرا بچه بیارن خب؟ چه فرقی داره؟ 

ما 2ساله گرفتیم حدود 6ماه منتظر بودیم 

اگه هیچ مشکلی ندارین و آزمایشاتتون خوبه شاید به خاطر استرسه

یه مدت بیخیال باش زیاد فکر نکن بهش خودتو سرگرم یه هنری چیزی کن و تو اون مدت هم اقدام داشته باش انشاءالله خدا یه فرشته بهت میده😻

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
یه سوال  ایا فاصله ۵سال بین دو بچه  باعث میشه دیگه بچه دار نشی؟

نه عزیزم فقط خدا باید بخواد... کلا ربطی به فاصله واینا نداره...این چیزیه که تو اطرافیان دیدم

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

عزیزم منم با اینکه تخمک های خوبی داشتم و شوهرم مشکلی نداشت سه سال طول کشید یه دکتر رفتم بهم متفورین داد گفت روزی دوتا بخورم و یه ماه لتروزول داد که جواب نگرفتم ماه بعدش روزی دوتا متفورمین میخوردم و از شب پنجم تا نهم پری هم شبی دوتا کلومفین.دکترم بهم گفت اقدام هام بعد از اتمام کلومفین باشه به مدت ده شب.یک شب درمیون اقدام داشته باشم‌بطوری که حتما روز یازدهم و سیزدهم و پونزدهم پری جزو اقدام هام باشه.و گفت بعد از نزدیکی ربع ساعت از جات تکون نخور و یه آمپول پروژسترون داد که گفت روز بیست و سوم پری بزنم و همون روزم اقدام داشته باشم.من با این روش جواب گرفتم برای شما هم نوشتم شاید بدرد شما هم خورد.🌸

شرایط سختی نداره، از لحاظ روحی روانی باید نرمال باشین، وضع مالیتون نسبتا خوب باشه، توی گوگل سرچ کن ک ...

بخدا نظر شخصی من و شوهرمم همینه....من فقط بچه باشه برام مهم نیست مال کیه اصصلا

ملکی چیزیم زدین به نامش؟؟چند سالشه؟؟اگه بزرگ بشه نمیگن بهش؟؟

وقتی میتونن یکیو نجات بدن چرا بچه بیارن خب؟ چه فرقی داره؟  ما 2ساله گرفتیم حدود 6ماه منتظر بود ...

نوزاد اوردین؟؟یعنی واقعا تا ۶ماه میدن؟؟ادم دروغکی بگه حاملست و هیییییچکس نفهمه اخه ما سنمون کمه قبول میکنن؟؟؟؟شما چند سال اقدام بودید؟؟چند سالتونه؟؟؟؟