2777
2789
عنوان

سلام میشه کمکم کنید

68 بازدید | 18 پست

دوستان من تپلم با قد متوسط میخام لباس خونگی و مهمونی بدم حیاط برام بدوزه  

خودم هیچ مدلی بلد نیستم 

اگه مدل بلدین که کشیده و لاغرتر نشون بده بفرستین برام 

خداخیرتون بده صلوات میفرستم براتون

مگه میشه مگه داریم😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاط میدونه چی بدوزه ک خوش ترکیب باشه

کفش پاشنه بلند بهت کمک میکنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چی

میگم یعنی لباس میتونه معجزه کنه یه تپل لاغردیده بشه😐😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خیلی تپل نیستم که، ولی لباس خیلی تاثیر داره

کفش پاشنه بلندولباس بلنداحتمالاخوب نشونت بده گلم

این خیاط تمیز میدوزه ولی مدل نمیده  

برای لاغرتر نشون دادن باید بالاتنه رو کوچیک و پایینته بلند گرفته بشه. کمربند اونم بالای ناف اگه شکم داری ..دامن بلند تا زیر زانو ..

تو نت سرچ کن مدل، رنگ، هنه چی برات میاره

ولی ی چی بگم.. سعی کن به تناسب اندام برسی اونموقع انقد حال میده! هرچی بخوای اندازته

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کفش پاشنه دار نمی تونم بپوشم کمر درد میگیرم😣

۲تا کفش با خودت ببر ک وقتی خسته شدی اونیکیو بپوشی 

من بالا تنم تپله لباسی که بالا تنش کوچیک باشه مناسبه برام؟

پایین تنه ات چی؟