2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🥺🥺🥺

استخاره واقعی کن با تفسیر درست ازین الکیا نه ها اشتباه داره تفسیرش در شرایط خیلی درست 

راستش تو اصفهان یه اقا هس میخام برم پیشش چشم برزخی داره مثل ایت الله بهجته 

منم دودلم نمیدونم بریدم چیکار کنم 

نمیدونم چی صلاحمه 

ولی دوره😕😕😕😕

دوستان اسمشو یادم رفته میشناسین بگین

چرا؟

هرکیو دیدم بچه داشته جدا شده پشیمون شده البته دارم میگم از بین کسایی ک من میشناسم

مگ اینک یا دلشو داشته باشی از بچه هات بگذری یا اینک بتونی دوتا بچه دست تنها بزرگ کنی ک الان خیییییلی سخته

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شک دارم که به نفعشون هست یا نه

اخلاق شما میتونه رو رفتار بچه خواه ناخواه تاثیر بزاره اگر بخوایین باهم لج کنین هی دعوا کنین خب به ضرر بچست

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
اگر از شوهرت ب هردلیل ناراضی هستی اینکه بخای بمونی فقط فشار ب بچه ها وارد میکنین

دقیقا

من تا الان به خاطر بچه م موندم ولی بچه م تو یه محیط مسموم داره بزرگ میشه

خودمم ناراحتی اعصاب گرفتم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........