2777
2789
بیکاری بی عرضگی بی پولی اما پدر خوبیه برای بچه ها فقط داره ازم سو استفاده مالی میکنه اینه که آزارم ...

بنظرم اول یه مشاور برو و خودتم دیگه هیج کمک مالی بش نکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما به ندرت دعوا میکنیم ولی خب خیلی بی عرضست 

ببین من نه میگم جدا شو و نه میگم بمون فقط دارم میگم اگر میخوای بمونی نباید دعوا کنی یا خیلی لجبازی کنین چون تو روحیه بچه ها خیلی تاثیر میزاره

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
چه جوری کمک نکنم کار نداره خورد و خوراک با منه

شما برو خونه پدرت با بچه هات و بگو تا تکلیف کارش مشخص نشه برنمبگردم اینجودی حداقل میفهمی چیکا کنی

جداشو عزیزم بچتم وردار

قصدم همینه

ولی هیچی از قانونا سردرنمیارم

منبع درامد ندارم نمیدونم بچه مو بهم میدن یانه، شوهرم نمیتونه مهریه بده میگم شاید بشه به جای مهریه بچه مو ببرم پیش خودم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

صرفا فقط بخاطر بی عرضگی میخوای جدابشی؟ اگرهمینه اینکارو نکن آینده بچه ها تو تباه نکن چون خودت میگی پدرخوبیم هست سعی کن برنامه ریزی کنی واسه زندگی وپولت چرا تا ناامیدمیشین طلاق میگیرید؟ راه حل دیگه ای نیست

انقد بچه طلاق به جامعه اضافه نکنید گناه دارن طفلیا بشینید زندگیتو نوبکنید 

ببین من نه میگم جدا شو و نه میگم بمون فقط دارم میگم اگر میخوای بمونی نباید دعوا کنی یا خیلی لجبازی ک ...

من به خاطر بچه ها خیلی کوتاه میام ولی همسرم دست از کاراش برنمیداره

ی مدت خرید فروش میکرد از طرف چک میگرفت تا چک پاس بشه طرف پشیمون میشد اینم جنس رو پس میگرفت یا اگر مشکلی بعد سه چهار ماه برای کالا پیش میومد از مبلغ چک کم میکرد

من به خاطر بچه ها خیلی کوتاه میام ولی همسرم دست از کاراش برنمیداره ی مدت خرید فروش میکرد از طرف چک ...

تا جایی که تونستم کمکت کردم خودتم فکرات و بکن❤️

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
شما برو خونه پدرت با بچه هات و بگو تا تکلیف کارش مشخص نشه برنمبگردم اینجودی حداقل میفهمی چیکا کنی

خونه پدرم جایی ندارم چندروز بمونم بچه هام اذیت کنن عذرم رو میخوان

خونه پدرم جایی ندارم چندروز بمونم بچه هام اذیت کنن عذرم رو میخوان

چی بگم عزیزم بالاخره بایدیه جوری نشون بدی بهش که جدی هستی

میخوای تنها بمونی که غصه بیشتربخوری تنهایی بکشی یابازم ریسک کنی ازدواج کنی؟  میدونی بزرگ کردن ...

من ده ساله دارم کمکش میکنم هر بار ی گندی میزنه و از موقعیت قبلی هم بدتر میشه هیچ پیشرفتی نکرده