من دنی وان میزنم به نسبت لاکهای موجود تو بازار دیرتر لب پر میشه و اعتیاد شدید به لاک دارم.تو این شرایط که نمیشه برای ژلیش هربار رفت سالن ارایشی چه برندی راضیتون کرده؟
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
من یه بار کایلی جنر لاکشو خریدم هنوزم چیز خالیشو دارم بس که خوشگله ولی نمدونم توی ایران یاشه یا نه
از کانال خرید ترکیه هم خرید میکنم اگر برند خارجی با کیفیت میشناسید چندتا معرفی کنید خسته شدم بس که هر دو روز لاکهای ناخونامو لکه گیری کردم
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من بارونت مارال و استیرو خیلی راضیم به ترتیب رضایت اسمشون گفتم بارونت از همه عالی تره. راستی مای هم خوبه. اگه گذرت شیراز افتاد یه سر خانه لاک بزن گیج میشی بعنی کدوم برداری البته یکمم گرونن. میتونی سفارش هم بدی برات بیارن
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
سلام عزیزانِ دل من من اولین کنکورم سال ۹۷ بوده با امسال ۴ ساله ک کنکوریم خواهش میکنم با دل های پاکتون♥️برام دعا کنید ک امسال ب هدفم برسم اولین کسایی ک بهشون میگم شما باشید ♥️🌻اگ اینو دیدی برام دعا و صلوات بفرس😘💋خدا پشت و پناهتانتون هدف من✌پزشکی ودندون
من بارونت مارال و استیرو خیلی راضیم به ترتیب رضایت اسمشون گفتم بارونت از همه عالی تره. راستی مای هم ...
سایت دارن؟؟؟مای که اصن خوب نیست زود لب پر میشه ظاهر نامرتبی به دست میده