من نمیدونم چه شیر خشکی چاق میکنه وگرنه میگرفتم بالاخره تا یه چند وقتی میره
خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
گیگوز وببلاک خیلی خوبن دکتر تغذیه به دوستم این معجون گفته بود چن کیلو چاق شد شیر پرچرب+شیرخشک+ خرم ...
مرسی حتما مصرف میکنم فقط عزیزم شیرخشک چی گرفته دوستت اسمش چیه برم داروخانه چی بگم من تا حالا نگرفتم
خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
شیرخشک گیگوز ۳و ببلاک ۳ خوبن عزیزم گیگوز خوشمزه تره ببلاک بیشتر وزن میده طعمشم بدنیس
آها...مرسی😘
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️