2777
2789

الان درد و خونریزی دارم ، حال روحیم خرابه ،ولی شوهرم رفته پیش پدرش تو بیمارستان آخه این درسته؟ الان زنگ زد باهاش دعوام شد ،اصلا به فکر من نیست شما بودید ناراحت نمیشدید؟

گناه من سادگی بود .

حق داری

اونم حتما ناراحته

شاید خجالتش میاد ابراز کنه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میشدم پدرش چرا تو بیمارستانه 

شاید اوشون هم سقط کردن😅

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.

عزیزم حال تو الان خوب نیس و نیاز داری همسرت کنارت باشه ولی اون هم یکم شرایطش سخته هم پدرش و هم فکر از دست دادن یه بچه و هم شرایط تو ...سعی کن دعوا نکنی باهاش یکم تحمل کن میگذره این روزا و بعد بهت افتخار میکنه که پشتش بودی و درک کردی. اونم جبران میکنه .

ما زنا اگه تحمل نکنیم هیچی درست نمیشه 

امیدی هست چون خدایی هست  
بله ، دلم هیچکسو نمیخوا  ببینم ،همش گریه میکنم اونم گزاشته رفته

عزیزم خب شرایطت سخته منم 6 ماهه زایمان کردم 

سعی کن از مادر یا خواهرت کمک بخوای

خب پدرشوهرت هم به پسرش احتیاج داره

یکم تحمل کن گلم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
عزیزم حال تو الان خوب نیس و نیاز داری همسرت کنارت باشه ولی اون هم یکم شرایطش سخته هم پدرش و هم فکر ا ...

از بس تو خونه استرس بود بچه من سقط شد نصف شب زنگ میزدت به شوهرم بیا پایین ، الان من مهمتر از پدرش هستم نباید منو تنها میزاشت .

گناه من سادگی بود .