2777
2789

بیست روزه بسته منو فرستادن دوهفتس تو پست منطقمونه اول اینکه کسی تو پست ملارد اشنا نداره?

بهم بسته رو نمیدن

رفتیم کد مرسوله رو داده همسرم گفته مدرک شناسایی نشون داده گفتن اینجا یه اسم خانم فلانیه خب دخترمن فامیلیش همونه دیگه منم بابچه پاشدم رفتم با شناسنامش میگن انتقال میدیم پست یه منطقه دیگه برو ازاونحابگیر اخه سعنی چی?من چیکارکنم بیست روزه بخدا لباس واس بچم سفارش دادم لازمشون دارم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پست افتضاح شده ، من یه بسته داشتم 

از تهران به خود تهران پست شده بود که معمولا یک روزه دستم میرسید همیشه 

۱۲روز طول کشید ، رفتم بشون گفتم بستمو میخوام ،تو سامانه نوشته وارد منطقه پستی مقصد شده خب چرا تحویل نمیدین؟ 

گفت سرمون شلوغه طول میکشه 

بمون تو خونه تا بسته رو بیارن😐💔🚶🏻‍♀️

کد پیگیری تو بزن تو سایت پست مشخصات رو میاری اون پایین نوشته شکایت اون بخش رو بزن بگو از کارکنان پست شکایت دارم مشکلتو بنویس حالشونو جا میارن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین پست افتضاح شده ، من یه بسته داشتم  از تهران به خود تهران پست شده بود که معمولا یک روزه دس ...

الان بامن لج کردن میترسم نفرستن یا بخوان بفرستن یه منطقه دیگ داستان میشه بخدا کاپشن بچم توشه 

نمیتونن ندن  اصلا چرا ندن  برو تو سایت اداره پست شکایت بذار شاید رسیدگی بشه  برو ا ...

رییسشون با منو همسرم دعوا کرد

کد پیگیری تو بزن تو سایت پست مشخصات رو میاری اون پایین نوشته شکایت اون بخش رو بزن بگو از کارکنان پست ...

واقعا پیگیری میکنن?

الان بامن لج کردن میترسم نفرستن یا بخوان بفرستن یه منطقه دیگ داستان میشه بخدا کاپشن بچم توشه 

اره اصلا اعصاب درست حسابی ندارن 

هیچ جایی هم نیست بری حرفتو بزنی 

همشون تلفن گویا دارن

😐

ی کم داد و بیداد میکردی میدادن

کردم بدجورم کردم بسته بودن گفت انتقالش میدیم یجای دیگه شنبه دوباره میرم بخدا لباس بچم توشه کاپشنش کوچیک شده نداره با بچه انقدر سختمه رفتن تواین هوا بچه ی من مریض بشه کی جواب میده اخه

این دومین باره ک از پست کرج بدی نیشنوم تو این هفته!! من جای شما باشم فقط ب فروشنده گیر میدم ک اونم ...

خداازشون نگذره

رییسشون با منو همسرم دعوا کرد

وا اینا دیگه کی هستن. واسه منم پیش اومده مشکل پستی ولی همکاری کردن 

حالا شاید اون روز رییس عصبی بوده، چند روز بعد برو اروم ازش خواهش کن کارت راه بندازه

که نرم بشه 

البته اینم بگم که این روزا پست شلوغه با تاخیر بسته میرسونن

بسته من دو هفته کشید از مشهد برسه کرج. خشکبارم بود قشنگ کپک زد تو راه😂

همیشه پنج تا هفت روزه میکشه نه دو هفته.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...