2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بهم کمک کنین بگین پست میتونه بستمو نده?

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست
بسته من دو هفته کشید از مشهد برسه کرج. خشکبارم بود قشنگ کپک زد تو راه😂 همیشه پنج تا هفت روزه میکشه ...

بخدا بیست روزه منتظر دو دست لباسم همون دوروز اول رسیده اینجا تو پسته ولی اذیتم میکنن

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
وا اینا دیگه کی هستن. واسه منم پیش اومده مشکل پستی ولی همکاری کردن  حالا شاید اون روز رییس عصب ...

اخه اون کیه که بخوام خواهش کنم ازش?مگه وظیفش همسن نیست ک کارمنو راه بندازه?مگه حق همیشه با مشتری نیست?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کردم بدجورم کردم بسته بودن گفت انتقالش میدیم یجای دیگه شنبه دوباره میرم بخدا لباس بچم توشه کاپشنش کو ...

میفهمم پس چاره ای نداری راه بیای دیگه خدا نگذره ازشون

همتای مامانم بودم❤

اخه اون کیه که بخوام خواهش کنم ازش?مگه وظیفش همسن نیست ک کارمنو راه بندازه?مگه حق همیشه با مشتری نیس ...

درسته وظیفشه. ولی الان شرایط ایجاب میکنه اینطوری حرف بزنی وگرنه داستان بسته شما ادامه دارد 

زبون همه کار میکنه. بعضی وقتا با اینکه حق با طرف مقابله مجبوریم کوتاه بیایم ک کار راه بیوفته

بهش بگو خواهشا کار منو راه بنداز من با بچه کوچیک تو این کرونا میام اینجا. 

با نرمی حرف بزن

واقعا پیگیری میکنن?

بله عزیزم یسری من یه کتاب دست دوم از یکی هریدم بجای پست سفارشی رفت گفت ویژه بعد قبولم نمیکرد گفت تقصیر متصدی پست هست کرایه دوبرابر پول کتاب شد من شکایت کردم از اون کارمند بیچاره رو طوری بهش تذکر دادن گفت من کرایه رو میدم بهتون شما شکایتو پس بگیرین 😊

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بله عزیزم یسری من یه کتاب دست دوم از یکی هریدم بجای پست سفارشی رفت گفت ویژه بعد قبولم نمیکرد گفت تقص ...

تو شکایت چجوری اسم طرفو بردی چی بزنم تو توضیحات

تو شکایت چجوری اسم طرفو بردی چی بزنم تو توضیحات

بابا کلا مشکلت رو بنویس بگو اقای فلانی فلان چیز رو گفته بهم 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍