2777
2789

چند تا فیلم قبل و بعد از عمل رو که دیدم احساس کردم فاصله ی ابرو شون  کمترشده با چشم بعد از عمل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلفارو تا اونجایی که میدونم ۵ تومن میشه نه ۴۰ تومن😶

منم برق از سرم پرسد خوندم.لیفت چرا انجام نمیدی.تزریق بوتاکس به نطرت پلکو بالا نمیبره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اخه من افتادگی پلک که دارم هیچی فاصله ابروهام هم زیادنیست...فکر میکنم عمل کنم اون فاصله هم از بین می ...

اون پف رو برميدارن فقط فكر نكنم مشكلي ايجاد شه برا فاصله خيليا دور من انجام دادن خوب بوده 

اخه يه سال زمان ميبره تا كامل شكل بگيره وحالت عادي بشه صورتت 

👻
منم برق از سرم پرسد خوندم.لیفت چرا انجام نمیدی.تزریق بوتاکس به نطرت پلکو بالا نمیبره

اره بابا...طرف فکر کنم چندتا عمل دیگه هم انجام داده که ۴۰ تومن شده...بوتاکس بعد از یه مدت سلولای پوست رو فلج میکنه و باعث میشه که بعد از یه مدت به بوتاکس واکنش نشون ندن....لیفت هم که برای ابروهای افتاده هست بیشتر من ابروم افتاده نیست..پلکم افتاده ولی خب فاصله ابرو و پلکم کمه.

اره بابا...طرف فکر کنم چندتا عمل دیگه هم انجام داده که ۴۰ تومن شده...بوتاکس بعد از یه مدت سلولای پوس ...

منم باهات همدردم ولی کلا تو این زمینه ها بی اطالاعم نمیدونم کدوم کار درسته.تاپیک اگه زدی تگم کن ببینم جی کردی یاد بگیرم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اخه من افتادگی پلک که دارم هیچی فاصله ابروهام هم زیادنیست...فکر میکنم عمل کنم اون فاصله هم از بین می ...

حالا تو زیبایی تاثیر میذاره؟.اونایی خیلی بین چشم و ابر وشونو فاصله میدن این عملو انجام میدن؟