2777
2789

مادرشوهرم (خیلی خیلی ببخشید) گشاده.

دست به هیچی نمیزنه تو آشغال زندگی می‌کنه ولی حاضر نیست دستمال و جارو دستش بگیره یه نظافتی انجام بده. 

خواهر شوهرم هم مثل ما راهش دوره زیاد سر نمیزنه بهشون. 

ما اومدیم خونش و من همه جا رو گرد گیری و جارو برقی کردم یکم وسایلی که وسط آشپزخونه ولو بود جا کردم تو کابینت و همه رو دستمال کشیدم. یکم خلوت کردم وسایل رو همینجوری ول کرده بود وسط، همه رو چیدم تو کمد و کابینت براش. 

حالا میگه چرا دست زدی جای همه چیزو عوض کردی خوشم نمیاد بیار بزار بیرون اونارو😐

میگه جارو کشیدی جاروبرقیم پر شده اگه می‌سوخت چیکار میکردیم؟...

به جای تشکر اینقدر غر زدن که بهشون بدهکار هم شدم آخرش گفتم تشکر بخوره تو سرم حداقل غر غر نکنید عوض تشکرتونه. شوهرمم که جلوش لال میشه لااقل نمیگه مامان بس کن حالا خستس تازه تمیز کاریش تموم شده... 

تا من باشم دیگه واسه خانواده شوهر دلسوزی نکنم. 

لیاقتش همونه بشینه تو آشغال و کثافت و تار عنکبوت...

بشکنه دستم...😤😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر که خوبهخواهر من به من میگه به وسایل خونه ما چی کار داری!!!!خونه پدری منظورشه که خونه همه ما ...

حالا این زنه خوبه کسی رو نداره... منو باش گفتم پیره بچش نیست کارشون بکنه بزار من براش انجام بدم... 

واقعا به من چه... گفتم پیره دخترش هم راه دوره کسی رو نداره من جای دخترش کارشو انجام بدم... واقعا به ...

این یه نصیحت از این خنگ بازی ها هم من کردم آخرش برداشت گفت اینکه غریبه است گفتم لال شه که اینقده نمک به حرومی دفعه بعدش که رفتم اون غذا می‌پخت فقط ظرف میشستم دیگه کونم میذاشتم زمین مثل سابق خر حمالی نمیکردم فهمید قشنگ میخاست دعوا راه بندازه منم گفتم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اصلا خودم زدم به در کوچه علی چپ مادر شوهر نمیگه دستت در. نکنه فهمیدی این میشه وظیفه برات

آره واقعا...منم تازه عروس نیستم ۱۸ ساله عروسشم همیشه همین بوده من احمق یهو کثیفی رو دیدم پاشدم شروع کردم... که غلط کردم...