2777
2789

یکی از دلایلشو میدونم اینه که وضع مالیِ خانواده م خوب نیست.درحد خودشون خوبه هاولی نه همچین خرجای بزرگی 

جهیزیه م به زوور خریدم مهم ترین وسیله هارو خریدم فقط

تازه همونم نصفشو یه بنده خدایی کمکمون کرد.

خودم منبع درآمد ندارم

شوهرمم نمیذاره برم سر کار

اینا بعلاوه ی یه سری دلایل مبهم که خودمم نمیدونم چیه باعث میشه تا به محض فکر کردن بهش گوله گوله اشکام سرازیر بشه😂😂

شما تاحالااینجوری بودین؟

این مسئله برام یه غول شده انگار

اصلا دختر پرتوقعی نیستم

(شاید توماه ده بیست تومن براخودم هزینه کنم کلاااا اونم دست بالاش)

ولی درحد خریدچهار تا تیکه لباس نوزادی هم که فکرشو میکنم ها اعصابم خوردمیشه

یا مثلا با مامانم میرم بازار میگه اینم باید بخریم ها(یه چیزی از وسایل سیسمونی مثلا)

خیلی به هم میریزم.

دست خودم نیست

اینا باعث شده علاقه م به بچه دارشدن نزدیک صفربشه منی که انقد عاشق بچه بودم

شما راهکاری براش ندارین؟تاحالا اینجوری نبودین؟

همین حالام گریه م گرفت اینارو نوشتم😕

باور کن من نمیذارم در اینده مامانم سیسمونی‌برام بخره

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت بخرین عزیزم سیسمونی وظیفه خونوادت نیست . من و شوهرم یه سری چیزا خریدیم مابقی پدرم اجازه نداد وگرنه همشو خودمون میخریدیم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
باور کن من نمیذارم در اینده مامانم سیسمونی‌برام بخره

منم همیشه تزم همین بود

ولی  یه بار غیرمستقیم به شوهرم گفتم قشششنگ.متوجه شدم خوشش نیومد

متنفرم از اینکه خانواده ی من بخوان سیسمونی بخرن

هیچ وقت ربطشو نفهمیدم

منم دلم نمیخواد مامانم برام سیسمونی بخره....ولی نمیدونم چجوری بگم که مامان و بابام ناراحت نشن یا بهشون بر نخوره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بخاطر گرونی و نبود پول ..خدا باعث و بانی گرونی رو ....کنه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

من به حال اون بی وجدانی که این رسمارو بوجود اورده گریم میگیره 

عزیزم همه ی اینا وظیفه شوهرته درحد توانش برا بچش وسیله بگیره والا ظلمه بچه ماله یکی دیگه باشه یه خانواده دیگه همه  چیرو براش بخرن

اون قدیما خواستن ی کمکی کنن ب تازه عروس دوماد هرکی در حد توناش کمک کرده 

الان شده این رسمای مزخرف فقط فشار رو دوش خانواده باشه مخصوصاجهازو سیسمونی خانواده دختر 

گریه نداره دختر خوب خدا سلامتی بده من که جات باشم نمیذارم مامانم ی جفت جوراب برابچم بخره طفلی گناه داره کم خرج جهاز میدن 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

منم همیشه تزم همین بود ولی  یه بار غیرمستقیم به شوهرم گفتم قشششنگ.متوجه شدم خوشش نیومد متنفرم ...

خب خوشش نیاد. در این مورد اشکالی نداره که خوشش نیاد.گناه مامانامون چیه

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔