2777
2789

که با یکی از همکارای خانمش پیامک بازی میکردن حرفای درستی نمیزدن منم طاقت نیاوردم حین پیام دادنش بهش اس دادم با عصبانیت بعد به دختره شماره دیگشو داد بهش گفت به تلگرام دیگم اس بده فک کنم اکانت مو حک کردن دیگه بعدنم کلی دوروغ گفت ک من باور کردم

دوبارم شماره دختر تو گوشیش بود ک بهشون زنگ زده بود بعد الکی گفت دوستم زنگ زده بوده

یه بارم با یه شماره پیامک بازی کرده بود ک طرف پیام داده بود یه شب میشه 200 منم شک کردم ک اونجا هم کلی دروغ گفت و من باور کردم 

الانم حس میکنم مشکوکه حسم هیچوقت بهم اشتباه نمیگه دسشویی میره گوشیشو با خودش میبره ولی گوشیشو ک چک کردم چیزی ندیدم فقط فیلم س. ک. س. ی نگاه کرده بوده....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد اینارو میخونم دیدم ب ادما بدتر میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیگه جای شکی هم مونده؟ صدبار مچشو گرفتی دیگه چی میخوای چرا خودتو گول میزنی

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

وقتی اینارو میبینم میگم ۱۰۰ سال دیگه هم ازدواج زوده ماشالا اون قد خیانتا فراوانه اه چه زندگی این مردا نکبت ساختن برا ما زنا همش نگرانیم از نظر جنسی روحی همه جوره خیانت شه بهمون آخه خانوم محترم ۲۰۰ تومن چیه زندگی چند نفر رو به خاطرش به باد میدی 😊

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم