2777
2789
عنوان

خدا کجاست پس😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 144 پست
تو از کجا میدونی صلاحت خوب بود اگ جای دیگه ای بودی ناشکری ک تو ایرانی کشوری داریم ب نام ونزوئلا ...

حرفهای تکراری و بی اساس 

بقول معروف ب مرگ بگیر که ب تب راضی بشه 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کار نیست هر جا میره بهش کار نمیدن

اسی من اصلا باور نمیکنم

ینی بابات نیومده ببین خونت کجاست

همینجوری جهاز ورداشتی بردی؟؟

ازدواح اولته؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
اسی منتظرم بهمون بگی همش شوخی بوده،  اصن مگه خونه بدون دسشویی داریم، یا خونه بدون حموم،  ...

اخه این خونه که استفاده میکنیم خونه برادر شوهرمه، نصفه ساخته بود کمی پول داشتیم تعمیر کردیم رفتیم زیرش، ولی پول دستشویی نداریم

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
اخه کار نیست هر جا میره بهش کار نمیدن

پس اصلا هدفت از اين ازدواج چي بوده واقعا

حداقل خونه بابات يه دستشويي بود 

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
کلش شوخی بود😔 حتی پول خرید یه نوار بهداشتی ندارم پارچه استفاده میکنم😔

واااااای، خدایااااا.کاش کمکی از دستم برمیومد 

استباه میکنی عزیزم، شرایط با خانواده مطرح کن، حتما ی فکری برات میکنن.

اسی من اصلا باور نمیکنم ینی بابات نیومده ببین خونت کجاست همینجوری جهاز ورداشتی بردی؟؟ ازدواح اولت ...

آره ازدواج اولمه، آخه چند ماه خونه پدر شوهرم بودیم بابام نمیدونه خونه خودمون دستشویی نداره آخه نگفتم بهشون🙁

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
بزن تو دیوار همش کاره

اره تو دیوار کاره ولی باید بری شهر 

آره ازدواج اولمه، آخه چند ماه خونه پدر شوهرم بودیم بابام نمیدونه خونه خودمون دستشویی نداره آخه نگفتم ...

بلخره میفهمن

شوهرت بره کارگری

بره بار جا ب جا کنه احساس میکنم ی کم تنبلم هست

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
حرفهای تکراری و بی اساس  بقول معروف ب مرگ بگیر که ب تب راضی بشه

شما نمیخوای قبول کنی مشکل خودتونید باید بازم بسازید

همیشه میرسد سر اول خط ک خدا کرد 

خدا گفت این راهه این چاهه تو باید انتخاب کنی

موفق باشی