2777
2789
عنوان

نگرانی زایمان

162 بازدید | 28 پست

اقااااا من بارداری اولمه ولی حس ترس زایمان نمیذاره ذوق کنم ازالان میترسم زایمان بدون دردچین اصن تاثیرداره؟خیلی وحشتناکه فکرکردن قیچی زدنشون اونقسمت من ازیه امپول هم وحشت دارم همش فشارم میفته تاحدلرزش بدن😐

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر نیاز به برش باشه بی حس میکنن و برش میزنن و متوجه نمیشی 

زایمان اپیدورال یا بی درد هم اینطوره که بی حستون میکنن و درد نمیکشین تا روند زایمانتون پیش بره

باور کن زایمان وحشتناک نیست اگر دوست داشتی تاپیک زایمانم رو بخون

اگر ورزش کنی خیلی خیلی تاثیر داره که روند زایمانت خوب پیش بره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام انشالله بسلامتی نترس اصلا حس نمیکنی عزیرم

ممنونم مگه میشه حس نکنه ادم میگن وحشتناکترین درده جاییت ببره زخم بشه دردمیادچه برسه پاره شدن 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

مطمئن باش درد اون برش رو متوجه نمیشی چون برات بی حس میکنن اول.

بعدم وقتی بدونی جون بچه برات مهم تره و میخوای فقط سالم بیاد بغلت حتما حتما خودتو اروم میکنی و خدا یه انرژی خوبی بهت میده.

نگران نباش.

البته بهت حق میدم چون بارداری و زایمان اولته ادم خیلی میترسه.

بهت توصیه میکنم کلاس زایمان شرکت کنی و ماما همراه بگیری خیلی خیلی کمکت میکنه.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
سزارین کن با پمپ درد

سزارینم میگن بعدش جابخیه هاروفشارمیدن خون های اضافی خارج شن پمپ دردچیه

ممنونم مگه میشه حس نکنه ادم میگن وحشتناکترین درده جاییت ببره زخم بشه دردمیادچه برسه پاره شدن

طبیعی ای دیگه؟؟

آخه اینقد درد زایمان داری که اصلا حس نمیکنی جاییتو بریدنو بعدشم بخیت میزنن انگار ن انگار ببحسه بیحسی

زایمان بدون درد چون بی حس میشی از کمر ب پایین نمیتونی درست زور بزنی.. ممکنه با دستگاه بچه رو ب ...

😰😰

عزیزم اگر نیاز به برش باشه بی حس میکنن و برش میزنن و متوجه نمیشی  زایمان اپیدورال یا بی درد هم ...

امیدوارم مرسی گلم💖بجزامپول توکمربزنن نوع دیگه بی دردوجودنداره؟

سزارینم میگن بعدش جابخیه هاروفشارمیدن خون های اضافی خارج شن پمپ دردچیه

اره .موقع بی حسیم شکمو فشار میدن ک متوجه نشی. لز طبیعی بهتره.

میگی پمپ درد میخام برات میزنن دردو حس نمیکنی دیگه. ۵٠٠ تومنه فکر کنم. میزنن تو سرم اینجور شنیدم. خودم پمپ درد استفاده نکردم