2777
2789

امشب باهم عالی بودیم وتازه قرارشب جمعه هم  داشتیم٫خواهرشوهرم که توعقده میخواستن باشوهرش برن بیرون ومن طبقه سومم واوناطبقه پایین توهمکف بودن وصدام زدن کلیدماشین روبدم بهشون منم میخواستم برم پایین که شوهرش گفت بندازمیگیرم منم انداختم واون نتونست بگیره وسوییچ شکست٫بعدداشتیم شام میخوردیم که خواهرشوهرم اومدوگفت داداش سوییچت شکسته وزنت انداخته وشوهرم نتونسته بگیره وشکسته البته تقصیرشوهرمن بوده٫

خـــــــــــــب

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار شب جمعه😂😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

دیگه همینوگفت بلاگفت اونم پاشدبه دادوبیدادکه خیلی خیلی ببخشیدتوگوه خوردی انداختی وسفره روچپه کردویک کاسه شکست منم دیگه نفهمیدم تمام سفروروریختموهمرچی روسفره بودمحکم زدم زمین شکستم٫اونم گفت پدرسگ منم گفتم دفعه اخرت باشه وپاشدیکی محکم زدتوگوشموهلم دادخوردم زمین٫الان تمام زندگیم زیره شیشه وغذاست٫ازاون موقع هم رفتم روپشت بوم ودارم گریه میکنم وفقط میدونم به سن۳۰سالگی من بایدبرم تیمارستان ازدستش به خودشم گفتم روانیم کرده منی که اول برای هیچی حرص نمیخوردم وهمه بهم میگفتن بی عاری الان ظرف میزنم میشکونم دارم میمیرم اینقدرگریه کردم

شب جنعه😩😂

@دلوینت  هی گفتی رو املات کار کن اینجوری شدا قبلنا کاربرا گیر نمیدادن😒

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤