2777
2789

منم!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خیلی راحت شدن 

بهتر شد بابا 

چيه اين برنامه هاي خشك و مسخره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
چیگفتن؟من شبکه رو عوض کردم😐

سام‌میگفت ماه عسل مون ۱۴ نفر از دوستام بودم باهامون  ،شهاب حسینی میگفت اومدن تشویق کنن،پژمان م‌میگفت اگه نیومده بودن الان دوتا بچه نداشتی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بهتر شد بابا  چيه اين برنامه هاي خشك و مسخره

اره بابا دلخوشی مون شده همین برنامه ها که ساخته میشه ولی متاسفانه انگار مردم خودمون دل ندارن، اجازه پخش تو تی وی ندارن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
سام‌میگفت ماه عسل مون ۱۴ نفر از دوستام بودم باهامون  ،شهاب حسینی میگفت اومدن تشویق کنن،پژمان م‌ ...

ای وای😂😂تکرارش واجب شد ببینم

مگه مهمونش اون حبیب تو لیسانسه ها نبود

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
ای وای😂😂تکرارش واجب شد ببینم مگه مهمونش اون حبیب تو لیسانسه ها نبود

نه اون‌هفته ی پیش بود ،امروز پژمان جمشیدی و سام درخشانی ن‌

من البته از پرشین میدیدم حتما ی قسمت قبله

اره تی وی ۲۴ پنج شنبه شبا قسمت جدید شو میده 

سلام ببخشید میشه درخواست دوستیمو قبول کنید به خدا دربارخ سریال میخوام بپرسم

خب همینجا‌بپرس