2777
2789
عنوان

تصادف کردیم. زدیم به یه پیرزن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه بده.  انشالله که چیزی نیست.  منم دوسال پیش زدم به یه پسره یه هفته توی کما بودتو اون ...

میترسم خانوادش بد و بیراه بگن و شلوغ کنن. 

شوهرم باید اونجا باشه ؟

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
من تازگی فهمیدم باید ده ساعتم شده صبر کنی تا اورژانس بیاد وگرنه با بیمه به مشکل میخوری نگران نبا ...

اره میگن اگرخودت ببری بیمارستان بیمه قبول نمیکنه بایدحتماامبولانس باشه😕

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ما یبار زدیم به یه موتور ترک موتور ی آقا ۳۴-۵ ساله بود صاحب موتور که بیخیال بود، گفت حتی زنگ نزنید ...

اصلا پلیس نبود اونجا. نه 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
میترسم خانوادش بد و بیراه بگن و شلوغ کنن.  شوهرم باید اونجا باشه ؟

اشکال نداره اونا هم ترسیدن

شوهرتو‌ اروم‌کن اونا هم تندی کردن عذرخواهی کنن

نه نگه نمیدارن شوهرتو احتمالا ماشین بره پارکینگ

ایشاالله که الان مرخص میشه شوهرت میبره خونشون و میاد🙏🙏

نه لازم نیست.  فقط کوپن بیمه و کارت ماشین میگیرن.  ماشبن هم میره پارکینگ

تا کی پارکینگ میمونه ؟

میترسم خانوادش بد و بیراه بگن و شلوغ کنن.  شوهرم باید اونجا باشه ؟

نه . 

ما شوهرم رفت بیمارستان فامیلاش اومدن دعوا و سرو صدا. 

پلیس به شوهرم گفته بود شما برید خونه. 

راننده هم من بودم که از همون سر صحنه رفتم خونه فقط مدارک رو دادیم پلیس و کروکی کشید.

خدایا شکرت😍
اره میگن اگرخودت ببری بیمارستان بیمه قبول نمیکنه بایدحتماامبولانس باشه😕

اخه اگه یه وقت خونریزی داشته باشه تو تهران و ترافیک تا امبولانس بیاد بیچاره تموم‌میکنه

اخه اگه یه وقت خونریزی داشته باشه تو تهران و ترافیک تا تمبولانس بیاد بیچاره تموم‌میکنه

میخوان یکاری کنن پول ندن دیگ.خاک برسرشون

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
اشکال نداره اونا هم ترسیدن شوهرتو‌ اروم‌کن اونا هم تندی کردن عذرخواهی کنن نه نگه نمیدارن شوه ...

تقصیر من بود. من بهش گفتم بریم. اون میگفت نه بذار فردا.

اخه اگه یه وقت خونریزی داشته باشه تو تهران و ترافیک تا تمبولانس بیاد بیچاره تموم‌میکنه

باید نامه اورژانس باشه حتما روی پرونده

متاسفانه بله در تهران این مسئله مهمیه

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir