2777
2789
عنوان

تصادف کردیم. زدیم به یه پیرزن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 71 پست
هیچی  نترس

پیرزنه کلی بار دستش بود

مشخص بود وضع مالیشون خوب نیست

الان چی میشه. دردسر نشه.

اصلا جای عابر نبود. اصلا 

تو اون بارون و تاریکی با چادر مشکی و قد کوتاه اصلا دیده نمی شد

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نگران نباش اتفاقیه که پیش. اومده فقط خیلی حواست به پیرزنه باشه ک یه وقت مثلا نتونه راه بره آه نکشه من خیلی به ادمای پیر ارادت دارم 

هرکسی یه قسمتی داره گلم هراتفاقی هم توش قطعا یه حکمت هست ایشالا که خیره 

❤️

گواهینامه دارید و بیمه ممکنه برادهر کس پیش بیاد فقط خانوشو خبر کنید

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید
پیرزنه کلی بار دستش بود مشخص بود وضع مالیشون خوب نیست الان چی میشه. دردسر نشه. اصلا جای عابر نبود ...

حداروشکرزنده است بقییش حل میشه  

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
پا که چیزی نیست هوشیار بود ؟

اره کاملا

داد و بیداد میکرد بی تابی میکرد

من که زبونشو نمیفهمم. اما مردم میگفتن حاج خانم اروم باش پیش میاد دیگه تقصیر این بنده خدا هم نبوده

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
گواهینامه دارید و بیمه ممکنه برادهر کس پیش بیاد فقط خانوشو خبر کنید

خودش زنگ زد 

اخه...انسالله چیزی نیست نگران نباش از همسرت هر چند ساعت حالشو بپرس 

یعنی شوهرم باید بمونه اونجا ؟

پیرزنه کلی بار دستش بود مشخص بود وضع مالیشون خوب نیست الان چی میشه. دردسر نشه. اصلا جای عابر نبود ...

صدقه بده. 

انشالله که چیزی نیست. 

منم دوسال پیش زدم به یه پسره یه هفته توی کما بودتو اون یه هفته من لب به غذا نمیزدم باورت نمیشه چه حالی داشتم. 

خداروشکر به خیر گذشت. 

اگر بیمه داشته باشی همه دیه اش رو میده شما نباید چیزی پرداخت کنی. 

فقط اگه رضایت نده 400 تومن جریمه باید به دادگاه پرداخت کنید

خدایا شکرت😍
نترس ان شالاه ک چیری نیست بیمه ک داشتین دیگه؟؟؟

اره حتما داریم. دیگه من تو حالی نبودم که بپرسم از شوهرم

اره کاملا داد و بیداد میکرد بی تابی میکرد من که زبونشو نمیفهمم. اما مردم میگفتن حاج خانم اروم باش ...

ما یبار زدیم به یه موتور

ترک موتور ی آقا ۳۴-۵ ساله بود

صاحب موتور که بیخیال بود، گفت حتی زنگ نزنید به پلیس( با اینکه مدارکش کامل بود)

ولی اونیکی رفت بیمارستان! از کل بدنش عکس گرفت!! دو روز هم موند که چیزیش نباشه!! بعد رضایت داد ماشین از پارکینگ در آوردیم!!!!

راستی ماشین شمارو نبردن پارکینگ؟