2777
2789
عنوان

دندان دردبعدازعصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست
دندونتا خوب عصب کشی نکرده هنوز عصبات زنده هست باید مسکن بوخوری و بری پیشش باید از اول عصب کشی کنه وگ ...

تاشنبه نیست که برم پیشش

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
آهان عزیزم درد نداشت

نه اون موقع بی حسی میزنه اصلادردمتوجه نشدم ولی امروزشدیددردداره

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتی بیوتیک بخور

من بعد عصب ک پانسمان کرد دوروز درد نداشتم یهو شدید درد گرفت دوروز انتی بیوتیک خوردم حل شد

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
شوهر منم ۳ روزه عصب کشی کرده همونجام پر کرده اونم درد داره دائم داره ژلوفن میخوره 

دردش چجوریه؟زیاده

نه اون موقع بی حسی میزنه اصلادردمتوجه نشدم ولی امروزشدیددردداره

عزیزم بنظرم عفونت کرده قرص اموکیسلین بگیر دفعه اولم دوتا بنداز با قرص استامینفون برای درد با دکترتم حرف بزن

مرا تا دل بود دلبر تو باشی    بچه ها برا رسیدن ب عشقم ی صلوات میفرستین 😚😚

من اینجوری شدم، مدتها درد کشیدم و دکترای شهر شوهرم نتونستن تشخیص بدن و وقتی رفتم شهرخودم اونجا عکس  opj گرفتم گفت ته عصبت تو فکته اونجا رو عصب کشی نکرده، دوباره عصب کشی کرد از دردش راحت شدم

اگر برات پرم کرده احتمال داره دندونت دراز شده بری یکم بتراشونه خوب میشی

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
خشک کننده دکتر نداد سر ساعت باید مصرف کنی

این دوره نه چیزی نداده،ولی بعدازپانسمان آموکسی سیلین دادمصرف کردم

پوسیدگیش چقدر بوده؟ عفونت داره حتما قرص چرک خشک کن بخور بعلاوه برا دردت استامینی فن یا ژلوفن بخور یخ ...

پوسیدگیش زیادبود،یکسالی بوددردداشت امانتونسته بودم زودتربرم واسه درمان حتی وسط دندونم یه تیکه گوشت اضافه آورده بود،وقتی پانسمان کردخیلی دردش آروم شداماالآن که پرکرده دردداره

من اینجوری شدم، مدتها درد کشیدم و دکترای شهر شوهرم نتونستن تشخیص بدن و وقتی رفتم شهرخودم اونجا عکس&n ...

نه فکرنمیکنم ماله بلندی باشه آخه حس میکنم ریشه دندونم دردمیکنه

فردا ک هیچ ولی شنبه دکتر برو آموکسی سیلین و مفنامیک اسید شوهرم میخورد خوب بود براش

آره اگه دردش ادامه داشت شنبه حتمامیرم پیشش

پوسیدگیش زیادبود،یکسالی بوددردداشت امانتونسته بودم زودتربرم واسه درمان حتی وسط دندونم یه تیکه گوشت ا ...

عفونت داره احتمالا قرص چرک خشک کن حتمی بخور درد داره بریم کاری نمیکنه چون پرش کرده شبام قرص ضد درد بخور بهت نگفت ک عفونت داره ؟ 

عفونت داره احتمالا قرص چرک خشک کن حتمی بخور درد داره بریم کاری نمیکنه چون پرش کرده شبام قرص ضد درد ب ...

چرااتفاقاموقعی که پانسمان کردگفت عفونت داره ممکنه ورم کنه قرص وکپسول چرک خشک کن دادخوردم ولی موقع پرکردن دیگه حرفی نزد،یعنی اگه مال عفونت باشه الآن که پرکرده تآثیری داره بازچندروزچرک خشک کن بخورم؟؟