2777
2789

داشتم تاپیک هام رو نگاه می کردم ، واقعا اصلا یه روز نبوده که من تو این زندگی خوش بوده باشم ، واقعا همه اختلاف هامون هم به خاطر دخالت ها و توقعات بی جای دیگرانه ، نمی دونم خدا چرا جواب اینا رو نمیده ؟ هیچیشون هم نمیشه ، بالاخره آشیونه خواب من از هم پاشید ، خانه عشقم ویران شد  ، از اون دل عاشق فقط آه مانده و نفرین

اره واقعا 

خداکنه سر خودشون دربیاد این زندگی خراب کناااا

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اجازه نمیدم ، شوهرم اجازه میده ، شما مجردی ؟

خب پس مشخص شد

پس یادت باشه که این شوهرت بود که اجازه ی دخالت رو به بقیه داد

تا اون درست نشه دیگران هم درست نمیشن و به این کارشون ادامه میدن ‌................

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕