2777
2789

عاشقت شدم♡(:

دوستان می جنگید برای عشقتون؟ البته در صورتی که طرف مقابل بهتون احترام بزاره نه اینکه کوچیکتون کنه ؟

عشق من واقعیه به قول دوستم ارزش داره مرد برای عشق تو (: 

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی من تو مراحلشم😉

والاه هرچی سر راهمون بود رو کنارزدم بعدازخاستگاری خونواده هامون اوناهم نتونستن الانم عقدم باوجودهمه بدیاش خیلی دوسش دارم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
من تنها چیزی که حاضرم براش بجنگم اخرین تیکه باقی مونده از پیتزاست.

شما جانی دپ هستید قربان😂ما آدمای معمولی هستیم 

عشق عشق هه مزخرفه 

یکی بود یکی نبود 

من عاشق بودم 

اونم عاشق بود 

من عاشق موندم 

ولی اون ...

حالم از هر چی عشق بهم میخوره 

ولی برام مقدسه با این ک نیست ولی من هنوز دوسش دارم💔

خیانت دیدم 

خیانت نکردم چون من به خودم اجازه ندادم حرمت عشق زیر پا بزارم 

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
والاه هرچی سر راهمون بود رو کنارزدم بعدازخاستگاری خونواده هامون اوناهم نتونستن الانم عقدم باوجودهمه ...

چه خوب که اومد خواستگاری اونم دوست داره؟ 

چه خوب که اومد خواستگاری اونم دوست داره؟ 

اره خیلی دوسم داره مطمئنم عاشقمه بینهایت بخاطرمن دنیاروخراب میکنه بشرط اینکه عصبانیش نکنم😹😹😹

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥