2777
2789
عنوان

ابلاغیه دادگاه تورخدا بباید

136 بازدید | 14 پست

سلام من برادم دوسال پیش یه مشکلی برایش پیش آمد و کارش به دادگاه کشید وبعد دوهفته  با رای قاضی بی‌گناهیش ثابت شد حالا امروز براش ابلاغیه آمده از همون پرونده.احتمال داره اشتباه شده باشه

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟؟

والله من خودم یه پرونده داشتم چهار سال بایگانی شده بود بعدش ابلاغیه اینا اومد گفتن دوباره یکی بررسی کرده تو محکومی بیخودی بایگانی کردن به زور بسته شد

امپراطور احساس
توی ابلاغیه چی نوشته؟ بعضی وقتا یکی از کارای اداری پرونده جا می مونه، کارمند جدید میاد ، کارای عقب ا ...

نمی‌دونم یه آشنای داریم تو دادگاه زنگ زده بود به داداشم گفته بود ابلاغیه برات آمده و هنوز بازش نکرده شنبه قراره خبر بده

نمی‌دونم یه آشنای داریم تو دادگاه زنگ زده بود به داداشم گفته بود ابلاغیه برات آمده و هنوز بازش نکرده ...

وا! الکی نگران نباش. ابلاغیه رو که تلفنی از طریق آشنا ابلاغ نمیکنن! یا برگه میاد یا مسیج از سامانه ی ثنا. 

سوالات حقوقی تون رو تا جایی که بلدم جواب میدم
طرف مقابل اعتراض زده به رای

آخه چند نفر بودن توی این پرونده داداشم همینکه شکایت کرده بودن رفتو پیگیر شد ولی او دوتایی دیگه نیومده بودن پی شکایتشون

توی ابلاغیه چی نوشته؟ بعضی وقتا یکی از کارای اداری پرونده جا می مونه، کارمند جدید میاد ، کارای عقب ا ...

سلام گلم ببخشید در مورد اون ابلاغیه بود که گفتم امده از دادگاهه .عکسشو میفرستم برات لطفا بگو اسم داداشمو خط زدم