2821
2789
عنوان

کاربر ژینا گلمن

| مشاهده متن کامل بحث + 9673 بازدید | 460 پست

@ژیناگلمن  

میدونی هلاکتم عاشق سینه چاکتم😚😚😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا یه نفرو انقد بلد میکنین؟؟ 

نمیدونم چرا چند وقتع تو سایت گیر دادین به این خانوم و مدام درموردش حرف میزنین درصورتی که چیز خاصی هم نمیگه و معمولا تو تاپیکا یک کلمه ای حرف میزنه. من خودم قبلا باهاش حرف زدم بدی ازش ندیدم ولی این کارا درست نیست اونو انقد بلد میکنین رفتارشو میارین تو چشم بعد یه کاری کنه که هرکسی ممکنه انجام بده شروع میکنین بهش بد و بیراه گفتن کاری که با کاربر دیگه ک میدونین کردین 

چرا ما ها اتقد احساسی برخورد میکنیم تو این موارد 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
در مجموع خوبه چند بار چند تا نکته منفی ازش دیدم ولی در مجموع خوبه کلا من آدمارو خاکستری میبینم نه سی ...

😑

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
عزیز دلم اییشالا بتونم قدر دان این محبتاتون باشم  فقط امیدوارم ناراحتت نکنع یسری کامنتا

من فداتم ♡♡♡♡

چ ناراحتی ؟ خودتو عشقه مهربون😊😍😘

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

@ژیناگلمن‍ 

فقط عاشق گفتن ماچاکر دا هستم😀

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز