2777
2789
عنوان

بچها بیاین دلم خیلی پره از همه

644 بازدید | 71 پست

سلام بچها من تاره عقد کردم از دست کارای خانوادم موندم بخدا مادرم یجوره پدرم یجوره اصلا سیاست ندارن مادرم جلوی شوهرم هرچی دهنش در میاد میگه بهم با شوهرم چندبار بحث کردن بابام همینطور هر روز با خواهرش حرف میزنه اون دخترش با من عقد کرده هرکاری اون میگه واسه دامادمو دخترم کردم مادرم روی ما پیاده میکنه در صورتی که اگه شوهر من کوه بکنه نمیگه داماد من این کارو کرد اون کارو کرد فقط از اونا پیش ما تعریف میکنه تو سرمون میزنه در صورتی کع شوهر من خیلی زحمت کشه اما رفتارای اونا باعث شده الان شوهرم بهم تیکه میندازه یا تو سرم میزنه حرفاشونو من باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کن رفت و امدتو کم کن با خانواده ات 

نمیتونم اخه کی میتونه با پدر مادرش کم رفت و امد کنه چون شوهرم برام خرج میکنه یا کاری میکنه مادرم فکر میکنه من قیافه میام بخدا اینجوری نیست ولی کافیه شوهر دختر خالم یکاری بکنه همونو بت میکنه

نمیتونم اخه کی میتونه با پدر مادرش کم رفت و امد کنه چون شوهرم برام خرج میکنه یا کاری میکنه مادرم فکر ...

عزیزم وقتی میبینی داری اذیت میشی و سر کوفت میشنوی و باعث میشه زندگیت خراب. تر بشه راحلش اینه کم کنی تو خونه برای خودت کار پیدا کن یه بهونه های بیار یکم رفت و امدتون رو کم کنید 

عزیزم نه اینکه میگم ارتباط با خوانوادت نداشته باش وقنی میبینی اینجوری هستن کمتر رفت آمد کنید

اصلا به شوهرم احترام نمیزارن یه شب دوشب میرم خونه پدرم مادرم یا باهامون دعوا میکنه یا میگه سروارین یا هزارجور چرتو پرت جلوی روی من از خواهرزادش پیش شوهرم تعریف میکنه

به پدر مادرت بگو من شوهرم همینجور که هست دوسش دارم زندگیمو دوس دارم هرکس برای خودش زندگی می‌کنه البت ...

شاید باورتون نشه من تا الان هزار بار گفتم ولی بی فایده بود اخرش مقصر من بودم الانم شوهرم باهام بحث کرد رفت بیرون فقط بخاطر رفتارای پدر و مادرم

همون جلوی شوهرت به مادرت بگو، اون داماد خواهرته

اینم شوهر منه، لطفا با هم مقایسشون نکن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
وااااای سخته عزیزم... محل نذار خودت رفتارت باآقاتون خوب باشه

ما خیلی باهم خوبیم ولی خانواده من از وقتی عقد کردم باعث دعوان همش از سمت اونا بوده سر طلا سر جهاز سر همه چی