ببخشید خانوما. من مشکل اب سیاه چشم دارم کسی هست با ختم قران شفا پیدا کرده باشه؟ متاسفانه میدان و میزان دید چشمم با گذشت زمان بدتر میشه. کسی دعای محرب برای شفای بیماری سراغ داره؟
الهی عزیزم😢😢😢 براشون موقع خوندن زیارت عاشورا دعا میکنم🙏 عزیزم یه شهیدی هست به اسم شهید سید رضا ...
ممنون عزیزم
نشنیده بودم ازشون حتما شاید مام حاجتون گرفتیم
مرسی بفرس گلم
برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
اگه دوست داشتی یه سر به این تاپیکم بزن💛 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5402137/معجزز ...
مرسیی
برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
اگه خاستی بگو آدرس پیج شهید تو اینستا یا لینک گروه واتساپ شهید رو بهت بدم
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
خواهش میکنم🌸 من به خیلیا معرفیشون کردم و اکثرا جواب گرفتن❤❤ عزیزم عکسشون صفحه ۱۳ هست اگه خ ...
وات ندارم پیچش میدی گلم
عزیزم من و دخترم براش دعا میخونیم دخترم اوتیسمی و دل پاکه
عزیز دلممممم
مرسی مهربونم
خدا برات حفطش کنه فرشتع کوچولو
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین