2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 142 پست
عزیزم با این چیزها که تعریف می کنی بیستر از مادرشوهر باید از همسرت شاکی باشه یعنی چی پول نمیده تو گش ...

اره میدونم همه تقصیرا گردن شوهرمه حالا هم دست پیشو گرفته پس نیفته قهره و جاشو جدا کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا بی دلیل حالا اگ تا حالا بهشون بی احترامی کرده بودم یا دعوایی چیزی بود نیگفتم اره حق دارن ول ...

میفهمم عزیزم دلیلش تحصیلات اونا نیست حقارت مادرشوهرته ادم باید منش داشته باشه بزرگی بلد باشه

اره بخدا بی دلیل حالا اگ تا حالا بهشون بی احترامی کرده بودم یا دعوایی چیزی بود نیگفتم اره حق دارن ول ...

عزیزم چایی ریختن واسه اعضای خانواده بخدا اسمش نوکری نیس..

عروس خواهر زن عموم پدر فوق العاده پولداری داره تو جنوب رستوران زنجیره ای داره خونشون خدمتکار دارن اما وقتی میاد خونه مادرشوهرش پا ب پای بقیه کمک میکنه خودشو بالاتر از بقیه نمیبینه عروسش انقد خانم و باشخصیت ک محاله ببینیش و ازش خوشت نیاد همه بخاطر خودش دوسش دارن حتی خیلیا خبر ندارن ک وضع پدرش انقد خوبه...

میفهمم عزیزم دلیلش تحصیلات اونا نیست حقارت مادرشوهرته ادم باید منش داتشه باشه بزرگی بلد باشه

مادرشوهرم تنها نه،همشون،بقران برادرشوهرم ک زنش دندون پزشکه تو هایپر مارکت ک میبینیمش روشو میکنه اونور از کنارمون جوری رد میشه ک انگار ندیدمتون اصن من ب جهنم چرا ب داداش خودش اینطوری میکنه؟

کدوم عروسی خونواده شوهر رو مثل خونواده خودش میدونه که اونا بدونن، من هم مادر دارم مادر شوهر دارم بچه ...

منم اسباب کشی داشتم ولا ن گفتم ن ميگم ماهميشه خودمون بوديم خودمون حرفارو خورديم بی احتراميم نکرديم تفاوت تبعيض ديديم دلمو شکست خداخودش شاهده باچنگ دندون زندگی بچه ديگشو نگ داشت اما بچه ای ک سختی کشيد رها کرد ادم فقط ازديه موضوع دلش نميگيره ک اينطوری اتيش بگيره ما خودمون عروس داريم اون برادرم ک هيچی نخاس از پدرمادرم ازهمون فقط هميشه توقع مالی دارن من هميشه از اين موضوع ناراحت. ميشم چون پدر مادرم برا بچه ديگشون خيلی زحمت کشيدن حتی يه انگشترم ب زنش ندادن ب مادرمم گفتم همون عروسمون هميشه کادو خريد برا مادرم هيچ کدوم ديگ نخريد برادرمم فقط بهتر از بقيه بودن ادما بايد اينارو ببين اين خانوم حتما از جاهای ديگم دلش پوره

عزیزم چایی ریختن واسه اعضای خانواده بخدا اسمش نوکری نیس.. عروس خواهر زن عموم پدر فوق العاده پولداری ...

خوب مسئله اینجاس ک عروسای دیگه ک دکترن حتی لیوان خودشونم جمع نمیکنن بعد شام من باید جمع کنم 

خوب وقتی میرم خونشون با روی خوش باهاشون سلام علیک میکنم بعد ک نشستم اونا خودشون ب خودشون میگن میخندن ...

عزیزم اعتماد به نفستو بالا ببر چون جاریات دندون پزشک و ماما هستن دلیلی نداره برتری نسبت به شما داشته باشن این خودت هستی ک اونارو تو ذهنت بالاتر از خودت قرار دادی خودت هستی ک تو ذهنت اونارو خانم میبینی و خودتو نوکر طرز فکرتو تغییر بده زندگیت تغییر میکنه...

خوب مسئله اینجاس ک عروسای دیگه ک دکترن حتی لیوان خودشونم جمع نمیکنن بعد شام من باید جمع کنم 

احتمالا اخر از همه از خونه مادرشوهرت میری بقیه زودتر میرن و جمع کردن ظرفا و شستنش میوفته گردن شما

از اندفعه ظرفای خودتونو جمع کن و بشور زودتر از بقیه خداحافظی کن و برو خونه..

خب نکن، من از این ور میگم توقع نداشته باش از اون ور هم احترام خودت رو حفظ کن، مشکل اینه شما نمیتونی تعادل نگه داری، من هیچ وقت به خونواده همسرم بی احترامی نمی کنم باهاشون خیلی هم راحتم ولی هیچ وقت هم رو نمیدم بهشون، اونا هم کامل متوجه شدن چه طور باید رفتار کنن 

ببین عزیزم شما اصلا نمی تونی مادر شوهر و خانواده همسرت رو عوض کنی باید رو زندگی خودت کار کنی دوستان راست می گن توقع نداشته باش چون جز عذاب خودت دعوا و ناراحتی خودت و همسرت چیزی نداره سعی کن رابطه خودت وهمسرت و درست کنی بد گویی خانوادش رو نکن به هیچ وجه با سیاست باش خودت عزیز کن کم کم خود همسرت هم دیر یا زود خسته میشه ازشون تجربه دارم که میگم