2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 142 پست
وقتی اونا از شوهر من انتظار دارن همه کاراشونو بکنه حتی صبحانه براشون بخره منم حق دارم انتظار داشته ب ...

اونا از پسر خودشون توقع دارن نه شما، شما که برا اونا کاری نمی کنین بخوان برا شما جبران کنن، بعد هم خواهرات بودن دیگه، چندتا کمک میخواستین؟ بخدا همون جور که همه عروسا میگن اونا پدر و مادر ما نیستن هیچ وظیفه ای نداریم اونا هم هیچ وظیفه ای نسبت به عروس ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرشون بده ، لطف کردن . کسی وظیفه نداره . پسرشون وظیفشه به خانوادش کمک کنه ، حالا نه اینکه کادوی ...

چه مسخره حداقل ساعت استارترو قبول نکنن هرکسی حق و‌حقوقی داره بزرگترا هم حقی به گردنشونه نمیشه که کوچیکترا حمالی کنن بزرگترا یه زنگ نزنن حال ادمو بپرسن

زنگ زد جواب بده ولی با ارامش همه اینارو بهش بگو چطور شوهرتو نکشتی وقتی ساعتشو داده من بودم داغونش می ...

دقیقا.دیشب ساعت شوهرمو از توی کشو درآوردم گفتم همینو دست نمیکنه نونو هست بفروشمش برادر شوهر گفت مال داداشمه بده به من منم گفتم اشکال نداره پولشو بده مال شما.گفت نه مجانی میخوام دارم میگم که مال داداشمه😶😶😶😶

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
چطور وظيفه پسره کمک کنه اما پدر مادر وظيفه ای ندارن

چون وظیفه فرزند در هرصورت احترام و کمک به خانوادست

فقط ایرانه که خانواده تا دم مرگ بچشون کمکش میکنن، هیچ جای دنیا بعد ۱۸ سالگی مسئولیت بچه گردنشون نیست، حتی بچه برای زندگی تو اون خونه باید اجاره بده 

پدر و مادر یه عمر بچه بزرگ کردن که یجایی دستشونو بگیره، نه اینکه ول کنه بره دیگه پشت سرشو نگاه نکنه

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
پسر وظیفه داره به خانوادش کمک کنه؟؟؟؟ میشه دلیل بگین؟

والا هی ميگن پدر مادر وظيفه ندارن بچه بايد اينطور اونطور ...پدرمادری ک بلد نيست بزرگتری کن دست بچشو بگيره ب چ درد ميخوره بچه اوردن حماليشون کنه 

منم این چیزارو داشتم عزیزم.خیییلی تو بارداری اذیت شدم خواهرم دستش شکسته بود همش این بیمارستان و اون بیمارستان بود برا عمل مادرمم همراهش.نمیتونست بیاد کمک من.مادرشوهرمم اصلا به روی خودش نیاورد.ولی تفاوت منو و شما اینه که قبل از این که من به روشون بیارم شوهرم میاره همیشه

کاری اثاث کشی ندارم. وولی کسی که حرمت نمی زاره . باید مثل خودش بود . تو هم نرو وقتی اومدن سرد برخورد ...

اصلا اونا نمیان دو ساله عروسشونم از نامزدی تا الان خاهر شوهر برادر شوهرام یکبار دعوتم نکردن هنوز خونه هاشونو ندیدم فقط ماهی ی بار میرفتم خونه مدر شوهرم ک وقتی خواهرش اونجا بود تا من میرسیدم میرفت خونه عموش حتی میرم اونجا باهام حرف نمیزنن و من ساکت سرم تو گوشیه خودشون ب خودشون حرف میزنن فقط

چه مسخره حداقل ساعت استارترو قبول نکنن هرکسی حق و‌حقوقی داره بزرگترا هم حقی به گردنشونه نمیشه که کوچ ...

زنگ زدن فرق داره با اینکه انتظار داشته باشی حتما مادرشوهر با اون سنش بیاد اسباب کشی کنه

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
چون وظیفه فرزند در هرصورت احترام و کمک به خانوادست فقط ایرانه که خانواده تا دم مرگ بچشون کمکش میکنن ...

یهو‌ بگو بچه حماله دیگه عجباااااااااااااااااا فقط تو ایرانه که بچه میارن تا عصای دستشون باشه

مقصر اصلی شوهرت هست 

شوهرت هیچ وظیفه ای در قابل خانوادش نداره هیچ فرزندی در مقابل خانوادش وظیفه ای نداره دونفر که تصمیم به فرزندآوری میکنن این مسولیت و میپذیرن که وظایفی در مقابل موجودی که خودشون به وجود آوردن دارن

پس به فکر زندگیت باش به اونا رو نشون نده؟ با زبون خوش و احترام با شوهرت صحبت کن روشنش کن که لازم نیس خدمتکار اونا بشه و...