2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 142 پست
منم میخام قطع رابطه کنم ک دیگه ذهنم درگیرشون نباشه

خوب میکنی واقعا نمیدونم چرا خانواده شوهر با عروسا خوب تا نمیکنن وافعا چرا خانواده شوهر من اندازه پشه شعور و شخصیت ندارن و من هرکاری میکنم که بتونم با این شیوه زندگیشون کنار بیام نمیتونم واقعا سختمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میکنی واقعا نمیدونم چرا خانواده شوهر با عروسا خوب تا نمیکنن وافعا چرا خانواده شوهر من اندازه پشه ...

اونا فقط با من اینجورن وگرنه یه عروسشون دندون پزشکه یکی دیگش ما ما هست میذارنشون رو سرشون ولی ب من...

وقتی اونا از شوهر من انتظار دارن همه کاراشونو بکنه حتی صبحانه براشون بخره منم حق دارم انتظار داشته ب ...

نه اشتباهه . چون اونا انتظار دارن تو هم باید داشته باشی ؟  فقط خودتو اذیت میکنی. وسلام

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
زنگ زد جواب بده ولی با ارامش همه اینارو بهش بگو چطور شوهرتو نکشتی وقتی ساعتشو داده من بودم داغونش می ...

این خونه جدیده خیلی صدا میره طبقه پایین و تو خونه میخاستم دعوا کنم روز اولی ابروم میرفت

کاش ب این مرحله برسم

خوب برس .کلی مطالب مفید هست  بخون تمرین کن . خودتو راحت میکنی 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
مادر ندارم ولی خواهرام اومدن 

خداخیرشون بده ، لطف کردن . کسی وظیفه نداره . پسرشون وظیفشه به خانوادش کمک کنه ، حالا نه اینکه کادوی شما رو ببخشه ولی وظیفشه تا جای ممکن کمک کنه

پدر و مادرش وظیفه ندارن بیان تو اسباب کشیتون شرکت کنن . توقع زیادی خودتو اذیت میکنه

والا پدر و مادر من ۲ سال اول زندگی خونه نداشتن ، تو یه اتاق خونه عموم اجاره بودن ، ولی مادربزرگم با اینکه خونه خالی داشت نداد . مادرم یک کلمه چیزی نگفت و هنوزم به اندازه مادر خودش احترام میذاره به مادربزرگم چون عقیده داره وظیفه کسی نیست کمکتون کنه . یکم دلتونو بزرگ کنین و الکی کامتونو تلخ نکنین 

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
خداخیرشون بده ، لطف کردن . کسی وظیفه نداره . پسرشون وظیفشه به خانوادش کمک کنه ، حالا نه اینکه کادوی ...

نمیدونم خیلی سخته اینجوری بودن چون خونوادم خیلیییی ب شوهرم احترام میذارن میسوزم وقتی میبینم اونا بهم احترام نمیذارن هر چند خود شوهرم از همشون بدتره

خوب برس .کلی مطالب مفید هست  بخون تمرین کن . خودتو راحت میکنی

چقدر شما با آرامش هستین دیدگاهتونو به زندگی دوست دارم واقعا آزاد و رها هستین و آرامش تو کلماتتون موج میزنه چقدر خوبه همه مثل شما باشن به این درجه از کمال رسیدن واقعا عالیه عالی تبریک میگم بهتون

من شش ماهه باردار بودم استراحت مطلق بودم خیر سرم اسباب کشی کردیم خودش و دختراش و نوه هاش خونش بودن تعارف هم نکردن بیان کمک اوف یاد خودم افتادم حالم بده شد😥

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم