2777
2789
عنوان

هک گوشی

173 بازدید | 12 پست

خانما دوستم میخاد گوشی شوهرشو هک کنه و اس ام اساشو چک کنه درصورتی کع گوشی شوهره رمز داره اصلا قابل دسترس نیست. باید چطوری هک کنه. موبایلیا بلدن هک کنن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه گوشیش باز بود میتونست یه تلگرام دیگه تو گوشی خودش نصب کنه شماره شوهرشو بزنه و....

ن اخه اس میده. 

✌😂من فق یک تلو شادو روبیکو بلدیم هک کنم با افتخار ۶نوز ب کل گوشی نرسیدم

نمیدونی کجا باید بره که فقط اس ام اسای شوهرش و هک کنه؟ موبایل فروشیا میشه

بگو این برنامه رو بخونه شاید تونست.

https://sfp.family/%D9%87%DA%A9/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF

https://hamyab24.ir/blog/what-are-the-signs-of-a-mobile-phone-being-hacked/

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

نمیدونی کجا باید بره که فقط اس ام اسای شوهرش و هک کنه؟ موبایل فروشیا میشه

نه من نمیدونم گلی بزن تو گوگل اگ نشدم حالا قطعا گوشی فروشیا عک کردمو یاد نمیدن ک اونا کارشون ی چی دیگس باید از برنامه نویسا یا اونایی ک کلا رشتشون این چیزاس بپرسی

کاش میشد روح و روانتو دربیاری نشونش بدی بگی نگا چیکارش کردی .... :)
بگو این برنامه رو بخونه شاید تونست. https://sfp.family/%D9%87%DA%A9/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9% ...

به نظرت کجا هک میکنن گوشیو؟ موبایل فروشیا؟ کافی نتا؟ کجا

نه من نمیدونم گلی بزن تو گوگل اگ نشدم حالا قطعا گوشی فروشیا عک کردمو یاد نمیدن ک اونا کارشون ی چی دی ...

خب این ادما کجان بپرسم. نمیخام یاد بدن میخام پول بدم اونا برام هک کنن

به نظرت کجا هک میکنن گوشیو؟ موبایل فروشیا؟ کافی نتا؟ کجا

برو گوشی فروشیا بپرس بهتر راهنمایی میکنن

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟