فلفی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 327 عنوان خانمای اهوازی به یاری سبزتون نیازمندم🙌🤲😃 90 بازدید | 13 پست نور بهتون بباره😃میشه راهنماییمکنید و بهم بگید کجا خوبه واسه پاکسازی و درمان پوستپوستم خیلی لکه زده و مرتب جوش نیزنه و تیره شده🥺گناه دارم ولا 1399/10/04 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 زیتون یا کلینیک داره کارش خوبه و حرفه اییه. کیانپارس هم هست. تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فلفی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 327 زیتون یا کلینیک داره کارش خوبه و حرفه اییه. کیانپارس هم هست. اسمکلینیک رو میدونی چیه اجی؟؟؟
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 اسمکلینیک رو میدونی چیه اجی؟؟؟ وایسا پیدتش کنم میگم تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 Clinic_beauty_ahwazکیانپارس نبش سروش شرقی. مجتمع پزشکی شهاب. طبقه ی ۵ واحد ۱۰۹۱۶۷۳۱۰۰۹۵۰۶۱۳۳۳۶۵۸۱۰ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فلفی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 327 وایسا پیدتش کنم میگم مرسی عزیزم😍بهشتی واسه خودت میخری
فلفی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 327 Clinic_beauty_ahwaz کیانپارس نبش سروش شرقی. مجتمع پزشکی شهاب. طبقه ی ۵ واحد ۱ ۰۹۱۶۷۳۱۰۰۹۵ ۰۶۱۳۳۳۶ ... مررررررررسی فدات😘😘😘اجی کسی انجام داده اونجا راضی بوده؟؟؟؟
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 مرسی عزیزم😍بهشتی واسه خودت میخری قربانت. اونی که تو زیتونه رو نتونستم پیدا کنماما تو توی گوگل هم سرچ کنی کلینیک ها میان بالا تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فلفی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 327 قربانت. اونی که تو زیتونه رو نتونستم پیدا کنم اما تو توی گوگل هم سرچ کنی کلینیک ها میان بالا میدونی چیه کلینیک زیاد هستاما دنبال جایی هستم ک کارش خوب باشه و کسی تاییدش کنه
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 مررررررررسی فدات😘😘😘 اجی کسی انجام داده اونجا راضی بوده؟؟؟؟ فدات. تو نظرات و کامنت ها بخون گلم. ولی راستش من کسی رو نمیشناسم اونجا کار انجام داده باشه تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 میدونی چیه کلینیک زیاد هست اما دنبال جایی هستم ک کارش خوب باشه و کسی تاییدش کنه گلم من نظری راجع به این موضوع ندارم تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فلفی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 327 فدات. تو نظرات و کامنت ها بخون گلم. ولی راستش من کسی رو نمیشناسم اونجا کار انجام داده باشه مرسی خانمم❤چشمحتما
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 مرسی خانمم❤چشمحتما فدات تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !